Pentru persoanele care doresc sa se debaraseze de o parte din colectia de carti pe care nu le mai citeste, sau pote de intreaga colectie, solutia cea mai potrivita este reprezentata de anticariatele care cumpara carti. Aceste anticariate utilizeaza aceasta metoda pentru a-si imbogati si diversifica propriul stoc de carti, insa care sunt criteriile pe care le urmaresc la cartile pe care le cumpara?

  • Cartile pot fi vechi sau noi

Desi anticariatele sunt adesea asociate numai cu cartile vechi, acestea achzitioneaza si carti cu date de aparitie mai recente si chiar volume nou aparute pe piata. In acest mod, anticariatele poat avea o mai mare diversitate a cartilor din depozite.

  • Anticariatele care cumpara carti din orice domeniu

De asemenea, anticariatele cumpara orice fel de carti, din orice domeniu, vanzatorii nefiind ingraditi in nici un fel din acest punct de vedere. Astfel ca indiferent daca au carti de literatura sau teatru, carti tehnice sau stiintifice, dictionare sau cursuri de limbi straine, albume de arta, vanzatorii pot apela cu incredere la serviciile oferite de Anticariat-Carti.com.

  • Cartile sa fie intr-o stare buna

Anticariatele impun o singura conditie vanzatorilor de carti: volumele trebuie sa fie intr-o stare buna, fara sa prezinte coperti sau pagini lipsa, urme de infiltratii de apa. Daca aceasta conditie este indeplinita, o echipa a anticariatului se deplaseaza la adresa vanzatorului pentru a ridica si plati cash cartile cumparate, pe loc.

Cumpar carti in Bucuresti | Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariatel care cumpara carti.

Cum se stabileste pretul cartilor?

Anticariatele care cumpara carti au in echipa persoane cu o vasta experienta, care sunt in masura sa evalueze corect valoarea unei carti, iar pretul oferit in schimbul acesteia sa fie cel potrivit. Totusi, pentru evaluare, anticarul tine cont de o serie de criterii, printre cele mai importante fiind autorul, data aparitiei, titlul, editura la care a fost publicata si, uneori, numarul exemplarelor tiparite.

Prin urmare, autorii anunturilor „cumpar carti in Bucuresti” sunt persoane calificate si experimentate, care au abilitatile necesare si dragostea de carte pentru a le aprecia la adevarata lor valoare. De aceea, acestia au ales sa cumpere, sa salveze si sa le ofere o noua viata cartilor.