Dormitorul și, in special patul, este locul in care oamenii se relaxeaza, se odihnesc si isi gasesc linistea, de aceea este extrem de important ca ambientul sa fie unul placut si confortabil, dar mai ales curat, astfel ca serviciile de curatare saltele la domiciliu sunt o solutie atat necesara, cat si practica.

Desigur, aceasta activitate poate fi realizata si pe cont propriu, dar fiind un obiect de dimensiuni mari poate fi destul de greu de manevrat, iar solutiile necesare pentru curatarea saltelei este posibil sa nu fie foarte eficiente. Astfel ca servicile profesionale, oferite de CuratamPeLoc.ro, sunt realizate prin intermediul unei tehnologii moderne, de injectie – extractie, care este cea mai performata si care impune o curatare in profunzime.

Motivele pentru care se impune curatarea saltelei

Este foarte important ca salteaua sa fie bine intretinuta, atat pentru o durata de viata mai lunga, cat si pentru sanatatea membrilor familiei, iar acest lucru implica si curatarea acesteia la o anumita perioada de timp.

Producătorii de saltele recomanda ca o data la 3 luni aceasta sa fie rotita pentru a nu se deforma si a oferi, in continuare, un somn odihnitor, precum si curatara acesteia, in profunzime, o data la 6 luni. Totusi, aceasta trebuie aerisita si aspirata de fiecare data cand este schimbata lenjeria.

Curatare saltele la domiciliu | curatare tapiterie in Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

curatare saltele la domiciliu

Unul dintre motivele pentru care este bine ca salteaua sa fie curatata periodic este din cauza ca aceasta poate sa mucegaiasca, sa se pateze si sa pastreze mirosurile urate. De aceea, aceasta trebuie curatata pentru a se elimina atat aceste neplaceri, cat si pentru eliminarea acarienilor si bacteriilor care au un impact negativ asupra sanatatii oamenilor, acestea fiind favorizate de mediul propice creat de saltele, prin faptul ca este cald si umed, cu resturi de piele moarta si secretii corportale.

Desi curatarea poate fi facuta de oricine, pentru o curatare in profunzime si foarte eficienta se recomanda ajutorul oferit de firme specializate, acestea avand in portofoliu mai multe tipuri de curatare, care se adreseaza unor categorii variate de obiecte, de la canapea si fotolii, pana la curatare tapiterie in Bucuresti.