Multi oameni, dupa ce au citit o carte, o depoziteaza in biblioteca. Din cand in cand, mai dau cu ochii de ea, isi amintesc despre eroi si despre povesti, dar cu timpul sentimentul se diminueaza, iar volumul isi pierde, parca, din frumusete in ochii cititorului. Acesta este momentul in care trebuie sa se ia o decizie: se pastreaza volumul, pentru ca s-a creat o legatura emotionala cu el in trecut sau se vinde, oferindu-i in acest fel ocazia starneasca sentimente deosebite in sufletul altor oameni.

Cumparatori de carti vechi | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Contactarea unor cumparatori de carti vechi este o varianta foarte buna, infinit mai buna decat aruncarea cartilor la gunoi sau depozitarea lor in spatii neadecvate. Cele trei motive principale pentru care merita sa fie vandute sunt acestea:

  1. Cartile vandute sunt o sursa de bani

Vanzarea catre CumparCarti.ro, una dintre cele mai bune optiuni, le aduce fostilor proprietari un plus de venit in casa. Volumele sunt evaluate de specialisti care ofera un pret pentru ele, pret care este unul corect si achitat pe loc, cu cash. Vanzatorii se vor bucura de o tranzactie reusita, iar banii pot fi folositi dupa lor bunul plac: pentru achizitia altor carti, pentru vacante, pentru alte produse si servicii de care au nevoie si pe care si le doresc.

  1. Cartile vandute vor avea o noua viata

Este indicat ca in cazul in care o persoana nu mai are nevoie de o carte sau de mai multe sa se gandeasca la cum ar putea proceda astfel incat sa-i asigure acesteia o „viata” frumoasa. Aceasta nu va fi cu siguranta una in care sa stea uitata pe un raft, plina de praf. Cine iubeste, ofera libertate, spune o veche zicala, iar un om care a iubit un volum, dar pe care acum nu il mai vede util, ar trebui sa-l repuna in circulatie, pentru ca alti impatimiti ai lecturii sa-l poata revendica, prin intermediul unor anticariate care cumpara carti.

  1. Cartile vandute fac loc in biblioteca pentru altele noi

Multe biblioteci personale sunt ocupate de titluri care nu mai prezinta de mult interes pentru posesori. Vanzarea acestora asigura spatiul necesar pentru noile achizitii.