Anticariat Bucuresti | www.printrecarti.ro

Anticariat Bucuresti

Una din marile capodopere ale literaturii universale este reprezentata de romanul David Copperfield, scris de Charles Dickens, dupa care s-au facut ecranizari celebre. Pentru cei care au citit romanul in tinerete imprumutat de la biblioteca insa il doresc in colectia personala, pentru cei ce vor sa citeasca romanul insa nu imprumutandu-l de la rude si prieteni, exista varianta cumpararii volumului sau volumelor de la un anticariat Bucuresti. Unul din cele mai renumite, cu sediul virtual la Printrecarti.ro, este anticariatul Printre Carti, unde doritorii vor gasi si aceasta superba povestire.

Ce are deosebit romanul David Copperfield incat prezinta atat de mult interes pentru cititori?

David Copperfield este un roman destul de trist, avand in vedere viata si incercarile prin care trece personajul. David Copperfield isi incepe copilaria avand un trai foarte greu, cu mama vaduva si slujnica intr-o casa, insa lucrurile se schimba brusc atunci cand este nevoit sa mearga la Casa Salem, un internat de langa Londra, unde isi continua seria de nefericiri.

Prietenii lui de acolo il ajuta sa treaca peste toate necazurile, care nu contenesc sa apara chiar din momentul in care ii moare mama si fratele nenascut. David se intoarce acasa unde trebuie sa isi faca rost de o slujba, chiar de la varsta de 10 ani si sa traiasca in conditii foarte modeste. Insa firea lui si personalitatea il ajuta sa isi faca o cariera la varsta tineretii, sa isi gaseasca marea dragoste si sa incerce sa isi cladeasca o familie.

Nemultumit si de tanara lui mireasa, David isi gaseste refugiul in munca si calatoreste destul de mult. Pentru a afla deznodamantul povestii si rolul pe care l-a avut David Copperfield in societate, in familia si in propria lui viata, pentru a trage niste concluzii din toate aceste  intamplari, trebuie citit in intregime romanul si descoperite punctele cheie ce pot marca viata unui om nascut parca sub umbrela ghinioanelor.