Dupa finalizarea studiilor, multi oameni raman cu carti pe care nu le mai folosesc si care se transforma intr-un obiect de decor mai putin aspectuos si care atrage praful pe rafturile bibliotecilor. Astfel ca multi oameni se gandesc cum pot scapa de ele, fara a le distruge insa.

Vestea buna este ca exista o solutie chiar foarte avantajoasa pentru toate partile implicate. Este vorba despre activitatea de achizitii carti a anticariatelor, care este promovata prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti la kg”. Astfel, vanzatorii de carti pot obtine atat spatiul mult dorit, cat si o suma de bani, care uneori poate fi chiar una importanta.

Ce au de castigat anticariatele de pe urma anunturilor „cumpar carti la kg”?

Anticariatele au pus bazele si au dezvoltat activitatea de achizitii carti din mai multe motive. In primul rand, este unul personal: dorinta de a-si dezvolta propria colectie de volume, atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si diversitatea.

Tocmai de aceea, unele anunturi prin care isi promoveaza activitatea pot suna si „cumpar carti de orice fel”, facand referirea ca sunt acceptate carti din toate domeniile de activitate, indiferent de anul aparitiei, editia, autorul sau editura. In acest fel se asigura diversitatea cartilor cumparate.

De asemenea, anticariatele s-au gandit si la nevoile pe care le pot avea oamenii, pasionati de lectura sau simpli cititori ocazionali. Cum in aproape orice casa exista o biblioteca, mai mult sau mai putin numeroasa, cartile pot fi folosite pentru a se face rost de bani, fie ca este vorba despre un impas financiar sau de nevoia de a sustine o pasiune, fie ea lectura sau alta.

Cumpar carti la kg | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti la kg

Eliberarea bibliotecii, pentru a obtine o casa mai aerisita sau pentru a nu transporta si lucruri inutile din vechea locuinta in cea noua, sunt alte situatii pentru care vanzarea de carti catre anticariatele care cumpara carti, cum este si anticariatul online Anticariat-Carti.com, este o solutie potrivita.

In final si cartile vor fi recitite de alte persoane si apreciate asa cum merita.