Atat detailingul auto, cat si spalarea masinii sunt importante pentru pastrarea acesteia intr-o stare excelenta. Pentru a face alegerile potrivite este bine sa cunoasteti diferenta dintre cele doua servicii.

In general serviciile de detailing sunt mai scumpe decat o simpla spalare, insa beneficiile sunt mult mai mari. Detailingul este o investitie pe termen lung, mai ales ca prin mentinerea unui program regulat de detaliere prelungiti durata de viata a masinii, dar mai mult decat atat, ii cresteti valoarea de revanzare daca intentionati sa o vindeti.

Daca o spalare obisnuita ii ofera masinii o stralucire de moment, detailingul se concentreaza asupra aspectului perfect pe termen lung. Din acest motiv dupa curatarea interiorului masinii, acivitatea de detaliere continua si in exterior prin indepartarea eficienta a murdariei, lustruirea, ceruirea si lacuirea vopselei. Efectul este extraordinar si dureaza un timp indelungat.

Serviciul de detailing include o spalare manuala foarte atenta a masinii si aplicarea unui strat de ceara. Toata murdaria si depunerile vor fi inlaturate, elementele de plastic vor fi si ele curatate, a fel si toate orificiile, zgarieturile, ferestrele, oglinzile si manerele. Niciun accesoriu interior sau exterior nu va trece neobservat de ochii atenti ai detailerului. De asemenea, se vor inlatura orice mirosuri neplacute provocate de mucegai sau fum de tigara. Rezultatul va fi un vehicul care arata exact le fel ca atunci cand a fost scos pe poarta fabricii.

O general, spalarea masinilor ar trebui sa se intample mai frecvent decat detailingul, mai ales pentru ca cea dintai optiune elimina murdaria, praful, sarea si alte resturi nedorite de pe exteriorul masinii, oferind o curatare rapida. Masina poate fi spalata oricat de des doreste utilizatorul, mai ales cand serviciul este accesibil si rapid, insa multi experti recomanda spalarea profesionala cu jet de apa de cel putin doua ori pe luna.

Serviciile de detailing auto se adreseaza uzurii pe termen lung, reducand astfel riscul ca masina sa isi arate varsta prea repede. Cu o spalare externa completa plus un strat de ceara si mare atentie la detaliile din interior, masina dumneavoastra merita cel putin o sesiune de detaling in fiecare an.

Detailing auto in Bucuresti | curatampeloc.ro

detailing auto in Bucuresti

Pentru detailing auto in Bucuresti, dar si curatare tapiterie auto, va puteti adresa companiei Curatam Pe Loc care ofera asemenea servicii fie la propriul sediu, fie la locatie clientului. Accesand Curatampeloc.ro puteti afla mai multe detalii despre serviciile oferite si preturile practicate!