Oamenii au tendinta de a privi cu ochi rai extensiile de par, mai ales atunci cand clipsurile ranesc scalpul, cand culoarea nu se potriveste cu parul natural sau cand lipiciul nu mai tine. Aceste necazuri se pot intampla daca extensiile sunt aplicate gresit sau sunt de proasta calitate. Cu un maestru in aplicare unor extensii calitative, dar si cu ajutorul metodelor inovatoare de aplicare, extensiile pot servi drept solutie pentru un par pe care-l doriti mai bogat. Cand procedura este corecta, nimeni nu va sti ca purtati extensii.

Desi poate sunteti tentata sa intrati intr-un magazin de profil si sa cumparati extensii pe care sa vi le puneti singura, totusi cele mai bune rezultate le veti obtine daca mergeti la un salon pentru a fi aplicate de un specialist.

In procesul de imbatranire, parul devine mai firav si se rupe mai usor, motiv pentru care aranjarea lui devine din ce in ce mai grea. In cazul in care aveti nevoie de un impuls de incredere in sine, atunci extensiile sunt exact ce va trebuie. Pe langa asta, extensiile va pot scoate din rutina. Acestea va permit sa experimentati culori noi, tunsori noi, lungimi noi.

Aplicare de extensii din par natural, aplicarea de extensii cusute, unghii de vedeta, totul intr-un singur loc | joyasalon.ro

aplicarea de extensii cusute

Extensiile sunt de mai multe tipuri, cu clips, cu banda adeziva sau cusute. Cele mai multe femei aleg extensiile de par cu clips pentru ca sunt usor de pus si indepartat, insa efectul natural este mai greu de obtinut. Extensiile de par cu banda dureaza pana la 2 luni, necesita spalari si aranjari delicate, astfel incat sa nu fie afectata calitatea adezivului. Ultimele, dar nu cele din urma, extensiile cusute sunt cele mai apreciate si ofera cel mai natural aspect posibil pentru ca firelor naturale de par le sunt atasate cele artificiale prin coasere. Rezultatul este de lunga durata, iar efectele negative sunt greu de detectat. Daca doriti sa experimentati aplicarea de extensii cusute, la Joya Salon puteti avea parte de cele mai bune servicii.

Pentru cea mai profesionala aplicare de extensii din par natural si sintetic, apelati cu incredere la specialistii de la Joya Salon, din sectorul 1 al capitalei. Accesand http://joyasalon.ro/ puteti afla mai multe detalii despre diversele servicii de care va puteti bucura in cadru acestui salon de frumusete!