Cântăreața și actrița Ariana Grande s-a dovedit a fi un cameleon al lumii fashion pe parcursul ascensiunii ei spre celebritate. Nu numai că părul și make-up-ul ei s-au modificat de-a lungul a 10 ani – ea a trecut, de-asemenea, prin câteva modificări drastice ale outfit-ului.

Unele dintre cele mai memorabile outfituri pe care le-a purtat au fost prezentate la diverse spectacole la care ea a participat. Cunoscută pentru coada de cal lungă și înaltă, starleta tânără este în mod egal recunoscută și pentru cizmele înalte și strâmte purtate pe scenă. Spre exemplu, la Ball-ul din 2018, Ariana a puratat o rochie asemănătoare cu Capela Sixtină purtând pecetea Verei Wang.

De-asemenea, niciodată arătându-și timiditatea și asumându-și toate riscurile necesare, Ariana a încercat modelul unei rochii totale din latex. O apariție bine-cunoscută a Arianei este cea în care poartă un pulover supra-dimensionat și cizme peste genunchi, atunci când a performat pe scena March For Our Lives din Washington. În general, trendurile exclusiviste și ieșite din comun au caracterizat-o pe cântăreață, ilustrând capacitatea acesteia de a se adapta oricărui model și accesoriu stilizat.

La un alt eveniment monden, artista a participat la un concert în cadrul căruia a purtat un pulover adus drept tribut și blugi rupți. Făcând parte din turul ei denumit ”Dangerous Woman”, Ariana a purtat cizme înalte combinate cu o rochie-mini.

Prețuri Exclusiviste | Ce obisnuieste sa poarte Ariana Grande

Ariana Grande

În principiu, tot ce a purtat Ariana Grande a fost ceva exclusivist și foarte colorat, astfel încât aceste lucruri îi vor fi pe potrivă. Roșul, spre exemplu, este o nuanță destul de puternică și destul de uzitată de acestă starletă; rochia roșie, covorul roșu, părul vopsit tot în roșu, vor demonstra că acestea sunt nuanțele de bază ale starului fashion.

Un alt exemplu în acest sens în care Ariana poartă haine exclusiviste este ”7 rings”, videoclip lansat într-o vineri. Într-una din scene, Ariana poartă o bustieră de mătase în valoare de 1600 lei, o bentiță de gât marca Fallon Monarch în valoare de 100 lei și cercei din cristale enormi costând 80 lei, alături de sandale din stin în valoare de 1800 lei. Pentru a vă face o idee, va trebui să aflați și prețul cizmelor care vin frumos pe picior, în valoare de 2866 lei.

Toate aceste lucruri demonstrează cât de mult preț se pune pe haine și cât de importante sunt aceste lucruri pentru persoane care consideră moda fashion mai presus de orice altceva.