Un numar din ce in mai mare de utilizatori prefera sa achizitioneze calculatoare second hand, intrucat astfel se bucura de o serie de avantaje interesante si deosebite. Principalele beneficii de care au parte cumparatorii sunt prezentate in randurile ce urmeaza, astfel incat sa le vina in ajutor celor care au nevoie sa isi schimbe computerele personale.

O gama larga de dispozitive

Pentru inceput, important de precizat este faptul ca pe site-ul de specialitate https://www.it-sh.ro exista o gama foarte larga de calculatoare din care consumatorii pot alege, in functie de nevoile personale pe care le au. Cei interesati de astfel de dispozitive pot achizitiona unele mai puternice sau unele moderate, pe care sa le utilizeze zi de zi pentru numeroase tipuri de activitati.

Garantie si pentru calculatoare second hand

Un alt aspect pe care utilizatorii trebuie sa il aiba in vedere este acela ca si modelele de calculatoare second hand vin la pachet cu o garantie. Aceasta poate avea diferite termene de valabilitate, in functie de produse. De cele mai multe ori, garantiile sunt valabile 12 luni, insa pot fi si mai lungi.

Produse extrem de bine intretinute

In ciuda preconceptiilor pe care unii oameni le au, calculatoarele la mana a doua sunt foarte bine intretinute, tocmai pentru a putea functiona in parametri normali chiar si dupa 2-3 de ani de la fabricare. Mai mult, cei care se ocupa de intretinerea dispozitivelor lucreaza constant atat pentru a imbunatati functiile calculatoarelor, cat si aspectul acestora.

Preturi avantajoase

Nu in ultimul rand, calculatoarele la mana a doua reprezinta o alegere excelenta, intrucat preturile sunt avantajoase pentru toate buzunarele. Nu multi oameni dispun de bugetul necesar pentru a-si cumpara dispozitive noi, motiv pentru care trebuie sa aleaga o varianta care li se potriveste mult mai bine.

Calculatoare second hand | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Upgrade-uri

Nu in ultimul rand, pentru calculatoarele la mana a doua se pot face upgrade-uri in functie de nevoile utilizatorilor. De exemplu, acestia isi pot adauga mai multa memorie RAM, pot schimba procesoarele, pentru a imbunatati viteza sau pot schimba design-ul, daca vor sa aiba calculatoare de o alta culoare.

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, oricine isi poate cumpara foarte usor calculatorul la mana a doua de care are nevoie fie pentru a se uita la filme, pentru a socialzia cu cei dragi sau pentru editarea anumitor documente ori fotografii!