Aveti o cutie plina cu bijuterii pe care nu intentionati sa le mai purtati vreodata? Ce ati putea face cu ele astfel incat sa le puneti in valoare? Iata cateva moduri diferite prin care bijuteriile vechi pot fi transformate in obiecte uimitoare!

Crederti sau nu, bijuteriile vechi pot fi transformate in lucrari de arta frumoase pe care sa le expuneti in toata casa. Daca aveti o rama foto sau puteti face rost de una, asezati bijuteriile intr-un mod creativ in interiorul ramei si aveti un decor nou pentru peretii casei.

Aveti curele care nu va mai atrag deoarece parca si-au pierdut din stralucire? O brosa veche sau chiar mai multe, ar putea sa o tranforme intr-o piesa focala a tinutei dumneavoastra. Pur si simplu, lipiti brosa sau piesele mici ale colierelor sau cerceilor pe curea, iar aceasta va deveni inedita!

V-ati gandit vreodata la faptul ca bijuteriile vechi pot fi transformate in semne de carte? Brosele, colierele sau cerceii pot deveni semne de carte uimitoare, perfecte pentru propriul uz sau pentru cadouri catrei cei dragi care citesc mult. Atasati bijuteria unei fasii de paglica si obtineti un semn de carte superb!

Ce spuneti de niste magneti de frigider realizati din componente ale bijuteriilor vechi? Nu aveti nevoie decat de baza maghetica, un lipici bun, iar apoi frigiderul dumneavoastra va arata ca nou cu noile ornamente!

Un clutch sau un plic pe care il purtati la tinutele elegante, ar arata mult mai bine daca ar fi decorat cu bijuterii vechi. Fie ca aveti niste brose colorate sau doar componente ale inelelor, cerceilor sau bratarilor, incercati sa le aranjati in asa fel incat sa ofere o alta imagine vechiului plic! Pantofii vechi si lipsiti de stralucire vor prinde viata sub influenta unei bijuterii vechi asezata strategic fix acolo unde este nevoie de un plus de valoare.

Cumpar bijuterii vechi | amanet non-stop | hqz.roCumpar bijuterii vechi

Daca totusi niciuna dintre aceste variante nu este pe placul dumneavoastra, aveti posibilitatea sa vindeti bijuteriile nefolosite. Cumpar bijuterii vechi, iar daca aveti de vanzare va puteti adresa echipei HQZ, amanet non-stop din Bucuresti! Puteti accesa hqz.ro pentru detalii, insa procedura nu este prea complicata: doar aduceti bijuteriile la sediul amanetului, acestea vor fi evaluate de un expert, vi se va propune un pret si astfel tranzactia este ca si finalizata!