Multe persoane considera ca numai in copilarie se pot trata unele probleme la nivelul danturii, probleme ce tin de forma si pozitionarea dintilor, de forma maxilarului, insa cercetarile si tehnologiile moderne contrazic aceste opinii invechite. Aparatele dentare pot fi purtate si de adulti, cu rezultate benefice si uimitoare. Tratamentele ortodontice sunt acum disponibile pentru pacienti de toate varstele, care inca mai spera ca vor putea indrepta pozitia acelui canin incapatanat care nu sta in linie cu ceilalti dinti sau vor putea corecta dintii din fata mult prea evidentiati.

Aparatul dentar nu mai este inestetic decat daca pacientul doreste sa opteze pentru un model metalic, foarte vizibil insa eficient si cu bracketii foarte rezistenti, astfel incat pacientul sa poata consuma alimente tari si deopotriva lipicioase. Exista si aparate dentare cu safire, dar si aparate invizibile, pentru cei ce pun mare accent pe aspectul fizic. Bracketii sunt putin mai sensibili insa reprezinta o solutie de corectare la fel de eficienta si mult mai putin evidentiata.

Clinica stomatologie Titan | cabinetstomatolog.ro

Clinica stomatologie Titan

Aparatul dentar la adulti are multiple avantaje, in primul rand este o dovada a interesului manifestat de acesta pentru a obtine un zambet cat mai frumos si mai atragator, dar poate proteja dintii pe termen lung, poate ajuta la alinierea muscaturii si scadea riscul bolii parodontale. Daca este ingrijit asa cum se cuvine, daca este curatat in mod eficient la cabinetul Dental Crown Health dar si acasa la recomandarea medicilor specialisti, din cabinetul stomatologic Bucuresti http://cabinetstomatolog.ro/,  aparatul dentar ajuta la evitarea pierderii gingiei si a osului, la evitarea durerilor mandibulare si la cresterea increderii in sine.

Aparatul dentar poate imbunatati viata unui adult, cariera acestuia, tratamentul ortodontic fiind eficient si de durata. Prin aparatele ortodontice se depisteaza deformarile osoase si dentare, anomaliile congenitale sau dobandite, se verifica raportul dintre marimea dintilor si cea a oaselor maxilare si se depisteaza unele dezechilibre de crestere ale oaselor maxilare si mandibulei, iar aceste lucruri se obtin in clinica stomatologie Titan.