Cei care cauta masini de inchiriat in Timisoara atunci cand vin intr-un city break in acest oras pot alege autoturismul in functie de mai multe criterii. Unele persoane prefera masinile care au cutie de viteze automata, pe cand altele merg pe varianta clasica, a masinii dotate cu o cutie de viteze manuala. Oamenii au preferinte si in ceea ce priveste combustibilul: diesel sau benzina. Nu in ultimul rand, masina se alege si in functie de numarul ocupantilor. In acest sens, cuplurile aleg in majoritatea cazurilor o masina mai mica, in timp ce familiile numeroase sau grupurile de prieteni au nevoie de masini mai spatioase.

O optiune care se solicita destul de des din oferta de rent a car in Timisoara oferita de WLC este Volkswagen Polo, insa din flota companiei fac parte si alte autoturisme care pot fi perfecte pentru cei aflati intr-un city break in orasul de pe Bega.

Masini de inchiriat recomandate pentru city break

Persoanele care calatoresc singure sau impreuna cu partenerul de viata pot alege o masina de dimensiuni mai mici, precum Renault Clio, Toyota Aygo, sau Ford Fiesta. Pentru aceste modele, numarul de kilometri este nelimitat, iar preturile sunt extrem de accesibile, incepand de la doar 11 euro pe zi. Chiar daca masinile sunt mai mici, acest lucru nu inseamna ca nu exista loc suficient pentru bagaje. Portbagajele sunt suficient de incapatoare pentru patru bagaje de dimensiune medie.

Masini de inchiriat in Timisoara | rent a car in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat in Timisoara

Cei care sunt in cautarea unei masini de familie sunt sfatuiti sa aleaga un Mercedes Benz S400 Long Hybrid. Masina functioneaza cu benzina, are cutie de viteze automata, iar spatiul din interior este extrem de generos si confortabil. Pretul este ceva mai ridicat si incepe de la 80 de euro pentru o zi de inchirere, insa raportul cu nivelul de calitate este unul foarte bun. Persoanele in cautarea unei variante de masina de familie cu pret mai accesibil pot alege o Dacia Lodgy cu sapte locuri, al carei pret de inchiriere incepe de la 26 de euro pe zi.

Indiferent de modelul ales, costul este un aspect important, iar cei care fac rezervarea pe site-ul TimisoaraRentaCar.ro pot beneficia de oferte speciale si preturi preferentiale.