Legislatia in vigoare este foarte stricta pentru soferii care vor sa circule pe strazile din tara in conditii de deplina legalitate. In afara de toate celelalte conditii pe care trebuie sa le indeplineasca, de tot ceea ce trebuie sa plateasca, trebuie sa isi schimbe si cauciucurile de doua ori pe an. Sau nu este necesar, se poate circula si cu anvelopele de iarna tot timpul anului, insa se tocesc mult mai repede si trebuie schimbate pentru urmatorul anotimp rece. Asadar, depozitul de cauciucuri cauciucauto.ro ofera tuturor celor interesati anvelope de vara si cauciucuri iarna SH.

Cumparare, montare, depozitare, echilibrare anvelope

Anvelopele de iarna in general sunt foarte scumpe. Asa ca lumea prefera sa le cumpere second hand. Sunt mult mai avantajoase ca si pret si cu siguranta nu pun probleme la mers. Anvelopele de vara, pe de alta parte, pot fi cumparate si noi si second hand. Acestea se tocesc mai greu si conditiile meteo nu pun atatea piedici soferilor pe drumurile publice.

Fie ca isi doresc anvelope marca Michelin, Pirelli, Continental, Dunlop, Good Year sau alte marci mai mult sau mai putin cunoscute, soferii pot sa le achizitioneze la cel mai bun raport calitate-pret. Aici le pot schimba, monta, echilibra si le pot lasa in hotelul de anvelope pana la anotimpul urmator.

Cauciucuri iarna sh la cele mai bune preturi pe cauciucauto.ro

Cauciucuri iarna sh

De asemenea, depozitul de anvelope de vara si de iarna ofera si servicii de vulcanizare, reparare, indreptare si roluit jante de tabla si aliaj, depozitarea rotilor si comercializarea de jante din tabla sau aliaj. Orice problema ar avea soferii, orice produs ar cauta, cu siguranta il gasesc aici. Fie pe site-ul cauciucauto.ro, fie direct in depozit. Si pe site sunt afisate mai multe modele, cu pret, detalii si o fotografie elocventa.

Dupa plata asigurarii, a Rovinietei, ITP-ului, efectuarea verificarilor, schimbul de ulei, trebuie schimbate si cauciucurile. Fie ca se simte nevoia unor cauciucuri de vara sau de iarna, noi sau second hand, in functie de buget, acestea se pot achizitiona acum rapid, simplu, fara taxe suplimentare si de cea mai buna calitate.