Soferii stiu foarte bine ca exista tot felul de situatii neplacute cand masina se poate strica chiar in mijlocul drumului. De la probleme tehnice si pana la schimbarea unui cauciuc, toate aceste probleme pot fi remediate de catre specialisti in cel mai scurt timp.

tractari auto non-stop

AloTractari – Tractari Auto Non-Stop

www.alotractari.ro este o firma pregatita sa ofere cele mai prompte servicii in ceea ce priveste domeniul tractarilor auto sau a asistentei rutiere. Aria de activitate nu se limiteaza doar la zona Bucurestiului, ci si in orice localitate din Romania.

In maxim 30 de minute o autospeciala de interventii se deplaseaza la locul semnalat si constata defectiunile. In cazul in care acestea pot fi rezolvate pe loc, soferul poate pleca linistit cu masina acasa. In caz contrar, autoturismul urmeaza sa fie tractat pana la cel mai apropiat service unde urmeaza sa fie reparat.

Cele mai ieftine servicii tractari auto sunt oferite tuturor clientilor nevoiti sa apeleze la dispecerat. Se poate aplica un discount de pana la 80% mai ieftin fata de pretul de lista in cazul in care se realizeaza o programare ulterioara pentru ridicarea masinii. Costurile sunt raportate in functie de greutatea fiecarei masini. In plus pentru interventiile din afara Bucurestiului se va aplica o taxa suplimentara de 1.5 lei/km. In cazul apelurilor urgente, costurile pot varia in functie de disponibilitatea platformelor.

Indiferent de anotimp sau de ora apelului telefonic, compania asigura tractari auto non-stop. Un operator este pregatit sa preia mesajul si sa trimita o echipa de interventie in cel mai scurt timp la locul incidentului. Soferii au parte de tractari ieftine si rapide in comparatie cu alte companii existente pe piata serviciilor la ora actuala.

Este important de mentionat faptul ca se va realiza constatarea in mod gratuit, specialistii oferind soferilor cele mai competente sfaturile tinand cont de bugetul fiecaruia. De asemenea, daca reparatiile se vor efectua in cadrul unui service partener, costul serviciilor de tractare vor scadea cu pana la 50-100%. Toate aceste promotii vin in ajutorul clientilor care sunt tratati intodeauna cu respect si profesionalism de catre angajatii firmei de tractari.