Incepe sezonul in care persoanele care locuiesc la casa si care au curte si gradina nu mai au parte de odihna prea multa. Lucrarile pe care trebuie sa le desfasoare ii solicita, iar pentru a le putea efectua asa cum se cuvine, au nevoie de instrumente si echipamente de calitate, care sa le usureze toata treaba, indiferent ca este vorba de greblat, cosit, sapat sau de alte necesitati. Pe lista cu echipamente indispensabile din gospodariile moderne se afla masina de tuns gazon, care trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a fi de un real ajutor.

De ce e important sa alegi o buna masina de tuns gazon

O astfel de achizitie este una pe termen lung si de aceea necesita un timp de gandire si de analiza. Cel mai indicat este sa se opteze pentru un producator recunoscut, pentru ca in acest fel exista garantia unor produse bune, realizate dupa noile tehnologii, utilizandu-se materiale bune si rezistente. Un astfel de producator este Ruris, ale caror motoutilaje si alte produse pentru ingrijrea curtii si gradinii pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro.

Acest producator este prezent pe piata de mai bine de 25 de ani, timp in care a investit in cercetare si a construit parteneriate cu peste 300 de puncte de vanzare, in care clientii le pot gasi produsele. In plus, reteaua include si peste 200 de service-uri, gata sa rezolve orice problema. Pe langa masini de tuns, Ruris produce si aparate de sudura si alte peste 200 de motoutilaje si echipamente.

Masina de tuns gazon | aparate de sudura | Ruris.ro

masina de tuns gazon

Modele care pot fi gasite in reteaua de magazine partenere Ruris:

  • masina foarte buna pentru tunsul ierbii pe o suprafata de pana la 1500 mp este modelul Ruris RX300S, care asigura o inaltime de taiere intre 25 si 75 de mm, ce se oate regla in 7 trepte. Acest model are 5 functii: colectare, evacuare in lateral, evacuare in spate, mulching si autocuratare.

  • Ruris RX441S – are un motor in 4 timpi, de 5,7 CP si dispune de tehnoogia Electric Start, ceea ce inseamna ca pornirea motorului se face prin apasarea butonului Start. In plus, modelul este dotat si cu un variator care regleaza viteza de deplasare.

Investitia intr-un produs de calitate merita fiecare banut, avand in vedere ca lucrarile vor fi efectuate rapid, confortabil si in siguranta pentru fiecare utilizator.