Un machiaj bine realizat, este capabil sa transmita si sa exprime o multitudine de lucruri. De asemenea, acesta poate sa schimbe intr-un mod fericit fizionomia unei femei. In mare majoritate, femeile iubesc sa se joace cu texturi si culori, totul in ideea de a arata foarte bine. Desi, fiecare femeie poate opta pentru una sau mai multe culori, in functie de trasaturile fetei si preferintele personale, trebuie sa subliniem faptul ca machiajul se poate schimba in fiecare sezon in functie de tendintele modei.

In cazul in care aveti ochii de culoare caprui inchis, este recomandat sa folositi un machiaj care sa constea in culori stralucitoare si texturi simple pentru a va ilumina ochii.

Vreti sa aflati idei potrivite pentru un machiaj  perfect?  Notati  aceste sfaturi pentru  a va schimba  look-ul! Cum am  spus mai inainte, puteti sa va jucati cu o paleta de culori foarte larga. Pentru a evidentia ochii  trebuie sa folositi culori luminoase sau puteti aplica,  de asemenea, o pudra translucida. De obicei, pentru ochii caprui inchis se folosesc culori precum  portocaliul  inchis, verde militar, gri-verde, albastru-gri, maro, auriu,  precum si  alte culori. De fapt, si culoarea  verde se potriveste foarte bine  pentru machiajul  ochilor caprui.

Machiajul ochilor caprui

 

De exemplu, in ceea ce priveste ochii caprui, pentru machiajul de seara, una dintre cele mai raspandite propuneri este de a utiliza tonuri de gri si albastru. Insa nu putem uita ca rimelul  are un rol foarte important, trebuie neaparat sa fie calitativ, la fel si eyeliner-ul.

Daca va place sa experimentati  machiajul ochilor  si doriti  sa urmati  tendintele din moda, puteti  alege sa  vizualizati  tutoriale de pe internet.  Acestea va vor indruma in asa fel incat sa stiti ce trebuie sa contina un machiaj si in ce consta acesta.