Stiai ca o stima de sine ridicata aduce dupa sine reusite peste reusite? Ceea ce crezi tu despre tine te influenteaza si are impact asupra personalitatii tale! E foarte important ca sa te simti bine in pielea ta de aceea trebuie sa faci investitii pe termen lung in aspectul tau fizic.

Ai decis sa iti acorzi atentia cuvenita pentru ca meriti. Esti implicata, esti activa, esti plina de energie, esti plina de viata, doar ca cele cateva kilograme in plus nu te lasa sa te bucuri pe deplin, asa cum ti-ai dori. In ultima vreme gandul iti sta numai la modalitati de slabire, prietenoase cu tine, dar si cu buzunarul tau.

Ti-ai facut un plan bine pus la punct! Trebuie sa incepi prin a face miscare in mod regulat, sa tii o dieta sanatoasa, nu neaparat sa renunti la micile placeri, dar sa o faci in mod echilibrat. Ai o lista de cumparaturi, ai un retetar pe care-l respecti cat de cat, alergi seara, iar cand n-o faci, mergi la sala unde un antrenor te ajuta sa-ti antrenezi muschii. Esti destul de multumita de modul in care te-ai organizat, dar parca simti ca iti scapa ceva.

Acel ceva care iti scapa este o centura de masaj si sauna. O poti folosi in timp ce gatesti folosind accesorii de bucatarie, in timp ce faci curatenie cu un mop cu aburi la oferte din acelasi magazin, in timp ce citesti, vorbesti la telefon sau te relaxezi. Cu o astfel de centura nu irosesti deloc timpul. O poti achizitiona la un pret bun de pe oferteshop.ro si te poti bucura de masaj profesionist chiar la tine acasa. Sistemul de functionare este bazat pe tehnologia cu vibratii care pot elimina grasimea, defini si tonifia muschii. Folosind-o doar cateva minute pe zi ai parte de atat de multe avantaje, incat o vei recomanda si prietenelor. La pachet cu centura vei primi un alimentator, o geanta de transport, un centimentru pentru a masura progresele si o brosura cu recomandari de diete. Slabesti si te relaxezi in acelasi timp!