Fie ca este o chestiune de gust sau pur si simplu din motive bugetare, nu se poate neaparat sa se schimbe radical garderoba intre iarna si primavara. Iata 6 piese care vor ramane in top pentru acest sezon.

Intotdeauna lumea are reflexul de a purta haine diferite iarna si primavara. Mai rau, a adoptat chiar obiceiul de a muta hainele de iarna in spatele dulapului si de a le pune pe cele de primavara-vara in fata pentru a usura imbracarea. Cu toate acestea, nu ne gandim niciodata la faptul ca este posibil sa continuam sa purtam anumite piese de iarna si in sezonul de primavara. Nu, nu trebuie sa punem totul deoparte odata cu sosirea primelor raze de soare. Iata 6 piese din decembrie care se pot purta din nou in aprilie.

Jacheta de catifea.

Jacheta de catifea este o piesa atemporala care ne fascineaza prin eleganta si aerul sau vintage. Va fi adorate, bineinteles, varianta cu nervuri, care este un element de baza in garderoba. Se poate purta atat iarna, cat si primavara, fara nicio ezitare.

Geanta din piele.

Geanta din piele este adesea asociata cu o perioada de toamna/iarna. Se crede ca, atunci cand sosesc primii muguri, ar trebui sa se schimbe it-bag-ul din piele cu o geanta mai vesela, din stofa sau cu imprimeu. Cu toate acestea, geanta din piele este un element de baza al garderobei.

Topurile cu gulerul rulat mai inalt.

Pentru ca nu ar trebui sa se creada ca primavara este calduroasa. Departe de asta. In aprilie puloverul stramt cu guler inalt va fi o piesa esentiala chiar si in primavara. Se poate asocia cu pantaloni evazati sau cu o minijupa sixties.

Rochia lunga cu imprimeuri.

Rochia lunga este o piesa pe care toata lumea o adora iarna. Este adevarat, este una dintre singurele piese foarte feminine care se poate purta atunci cand termometrul este aproape de minus. Dar se va indragi si primavara, in varianta cu imprimeu, pentru o atmosfera boema.

Blugii bruti.

Denimul brut revine in forta in magazinele noastre preferate. Dupa ce a fost evitat in favoarea unei nuante mai decolorate, denimul albastru intens recupereaza teren, mai ales in aceasta iarna si in primavara.

Baschetii mai cool.

Ei bine, se poate trisa un pic, pentru ca baschetii nu au sezon si se pot purta oricand. Atat iarna, cat si vara, sunt perfecti pentru look-urile all-terrain. Cu toate acestea, se pot purta atat iarna, cat si primavara si se pot folosi pentru a sparge clasicismul unei tinute.