Jantele si anvelopele sunt cele mai importante componente ale masinii. Acestea pastreaza masina in miscare si asigura un rulaj in siguranta, deci sunt indispensabile. Acestea sunt, de asemenea, extrem de deschise la personalizare. Exista o multime de jante personalizate si anvelope disponibile pentru aproape fiecare masina existenta pe piata. Schimbarea jantelor si a anvelopelor poate ajuta masina sa arate mai bine si diferentia masina de alte modele similare. Un set de jante si cauciucuri care arata bine pot condimenta placut aspectul general al masinii si pot, de asemenea, creste mult pretul de vanzare al acesteia.

Cand cautati sa imbunatatiti aspectul rotilor, totusi nu puteti merge intr-un magazin scump si sa alegeti cu ochii inchisi un anumit model. Acesta trebuie sa se potriveasca modelului masinii, modelului rotilor, dimensiunilor. In timp ce estetica nu aduce niciun plus de siguranta utilizatorilor de masini, trebuie sa tineti cont, in primul rand, de necesitatile masinii si ale pasagerilor, nu de mofturile legate de aspect. Conteaza si acestea, insa nu trebuie puse in prim plan. Jantele si anvelopele lucreaza mana in mana pentru a calatori in siguranta, de aceea necesita cea mai mare atentie!

Daca doriti sa cumparati jante si cauciucuri noi, eventual personalizate, trebuie sa se potriveasca acelorasi caracteristici cu ale rotilor originale, fie sa modificati diverse aspecte pentru a se potrivi cu ceea ce ati achizitionat. Mentineti atentia asupra decalajului rotilor, a aspectului si a latimii pneurilor. Alegerea jantelor ce au marimi diferite fata de cele originale, va obliga sa cumparati si anvelope potrivite.

Jante si cauciucuri noi la cele mai bune preturi | anvelopaieftina.ro

cauciucuri noi

Decalajul jantei se refera la distanta de la centrul acesteia pana la suprafata de montare a discului de roata pe butuc. Aceasta masurare ajuta la pozitionarea anvelopei si asigura o distanta dubla adecvata. O pozitie corecta tine de raportul dintre latimea anvelopei si inaltimea peretelui lateral. Odata ce aveti idee despre masurile corecte, este timpul sa va ganditi si la cum ati dori sa arate jantele. Le vreti stralucitoare, mate, cromate, negre? Un design cu putine spite, cu multe spite sau poate ca nu vreti spite deloc, ci un design solid. Optiunile sunt aproape nelimitate, deci aveti toata libertatea de a alege in functie de preferinte si nevoi!

La depozitul Anvelopa Ieftina gasit aproape orice in materie de jante si anvelope ieftine, trebuie doar sa accesati anvelopaieftina.ro sau sa faceti o vizita la sediul din Bucuresti!