Rezultatele estetice de succes ale plasarii implantului dentar in zona frontala sau estetica necesita cunoasterea diferitelor concepte si tehnici. Planificarea atenta preoperatorie a tratamentului, augmentarea tesuturilor tari si moi si atentia acordata detaliilor despre tehnicile chirurgicale si de protectie ale implantului sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie tinut cont. In ceea ce priveste rezultatele pe termen lung, recuperarea depinde foarte mult de intreaga procedura, de la radiografie pana la interventia chirurgicala propriu-zisa. Pacientii trebuie sa fie informati ca fiecare organism reactioneaza diferit, iar succesul depinde de mai multe variabile. O comunicare deschisa intre pacient si specialist contribuie la conturarea unor asteptari realiste si la o mai buna colaborare pe toata perioada tratamentului, dar si dupa aceea in cadrul ingrijirii profesionale continue.

Plasarea chirurgicala a implanturilor dentare, mai ales in zona vizibila a gurii, necesita o planificare atenta a tratamentului, in special in ceea ce priveste selectarea dispozitivului de fixare si pozitionarea implantului. Printre numeroasele considerente clinice, starea gingiilor si a osului maxilar sunt factori critici in determinarea rezultatelor estetice. Datorita numeroaselor variabile care influenteaza luarea deciziilor, medicii stomatologi pot sa nu se simta confortabil in a implanta dintii frontali, mai ales atunci cand structura osului si cea a gingiei nu sunt favorabile acestei proceduri. In acest caz se va apela probabil la grefarea osoasa sau gingivala si se va face tot posibilulul pentru restaurarea zambetului. In cazul in care acestea sunt fara rezultat, cu siguranta mai exista si alte metode moderne de protezare dentara.

Succesul depinde de planificare, de interventia in sine si de disponibilitatea pacientului de a colabora cu specialistul, dar si de a urma acasa sfaturile primite. O colaborare eficienta depinde de compatibilitatea medic-pacient, empatie si incredere. In momentul in care pacientul are incredere in interventia si sfaturile specialistului, respectarea a ceea ce i se propune va fi mult mai usoara.

Dental Crown Health – Clinica stomatologica in sectorul 3 cu preturi competitive, servicii si dotari la cele mai inalte standarde

clinica stomatologica in sectorul 3

Pentru un implant dentar in Bucuresti, cel mai bun loc in care puteti merge este Dental Crown Health, o clinica stomatologica in sectorul 3. Pe site-ul https://dentalcrownhealth.ro/ vizualizati locatia exacta si serviciile oferite!