Un birou necesita foarte multe componente IT si nu numai. Dintr-un birou bine dotat nu trebuie sa lipseasca scannerul, faxul, imprimanta. Ce-ar fi daca utilizatorii ar achizitiona un produs care reuneste toate aceste produse la un loc? Achizitionarea unei multifunctionale sh este alegerea ideala! Aceasta reuneste caracteristicile unui scanner, a unui fax si a unei imprimante second hand, la un pret foarte mic, daca se achizitioneaza din cadrul magazinului www.it-sh.ro, de exemplu.

Criterii de alegere a imprimantei second hand

Multifunctionala second hand face economie de spatiu si de bani in cazul celor care au nevoie de un astfel de dispozitiv intr-un birou. In plus, aceasta se va dovedi nelipsita din biroul unei companii si din multe locuinte private, deoarece intotdeauna se gasesc formulare de imprimat, de copiat, de scanat. Asadar, imprimanta multifunctionala este un echipament de birou care poate indeplini foarte multe functii – acelea de imprimanta, scanner, copiator si fax.

Pe langa pretul foarte accesibil, acest dispozitiv nu are nevoie de prea mult spatiu. Inainte de a lua o decizie in acest sens, cumparatorii trebuie sa isi cantareasca foarte bine optiunile, daca au nevoie de o imprimanta laser sau inkjet. Multifunctionala cu jet de cerneala sau inkjet are un cost de exploatare mai mare decat in cazul variantei laser, insa pretul de achizitie este mai redus. Viteza unei imprimante inkjet este inferioara comparativ cu cea a imprimantei laser. Multifunctionala laser, pe de alta parte, este net superioara din punct de vedere al calitatii imprimarii si a vitezei.

Din ofeta magazinului online IT-SH nu lipsesc nici imprimantele matriciale pentru birouri. Acestea folosesc cea mai veche tehnologie de imprimare, sunt ideale pentru a fi utilizate in scop administrativ, in vederea imprimarii facturilor, sunt fiabile, nu au costuri ridicate de utilizare, insa sunt mai zgomotoase si au o rezolutie de printare destul de slaba.

Multifunctionale sh | imprimante second hand | www.it-sh.ro

multifunctionale sh

Alegerea multifunctionalei pentru birou ramane totusi la latitudinea clientilor care stiu ce nevoi au, care stiu ce format de tiparire le trebuie, daca au nevoie de documente alb negru sau color, care este viteza de tiparire care ii avantajeaza si ce tip de hartie vor folosi. In alegerea celei mai bune multifunctionale conteaza foarte mult rezolutia de imprimare, de copiere si de scanare, capacitatea tonerului sau cartusului sau volumul lunar ce poate fi tiparit.