Panica fata de cabinetul stomatologic si implicit fata de medicul dentist, ii impiedica pe multi oameni sa aiba parte de o igiena orala impecabila. Acest lucru se traduce prin aparitia cariilor, prin depunerea excesiva a tartrului si, nu in ultima instanta, prin pierderea dintilor.

Orice om trebuie sa mearga cel putin odata pe an la dentist pentru un control de rutina si pentru efectuatea unui detartraj si a unui periaj profesionist. In felul acesta, dintii raman mult mai curati, iar respiratia este improspatata.

Cabinet Stomatologic Sector 2 Elveto-Dent

cabinet stomatologic Colentina

Elveto Dent, cabinet stomatologic Colentina este unul dintre cele mai cunoscute din Bucuresti. Este locul unde pacientii se simt relaxati si unde au parte de cele mai bune servicii din partea unui personal medical instruit si pregatit. Infiintat in anul 2004 a reusit repede sa se impuna pe piata si sa castige o serie de clienti care revin cu regularitate de fiecare data.

Printre serviciile puse la dispozitie se numara si cele de chirurgie, implantologie sau endodontie acestea fiind efectuate de medici specialisti care stiu foarte bine ce au de facut si care lucreaza dupa cele mai noi tehnici.

Potrivit www.elveto-dent.ro aici pot fi efectuate urgente stomatologice non stop Obor. In permanenta este un medic pregatit in locatie pentru a face fata chiar si celor mai complicate proceduri. Cu un simplu telefon, se pot oferi mai multe detalii in cazul in care apar probleme care necesita interventie imediata.

In general, astfel de interventii sunt lipsite de durere gratie aparatelor de ultima generatie folosite dar si a dozelor de anestezic care sunt injectate pentru a spori confortul pacientului si pentru a-i permite medicului sa lucreze fara sa fie intrerupt.

Cabinetul se ridica la standardele europene in ceea ce priveste aspectul, dar si in privinta curateniei care este extrem de importanta intr-un astfel de mediu. Produsele consumabile sunt aruncate dupa fiecare utilizare, iar aparatele sunt sterilizate corespunzator dupa fiecare pacient.

Sanatatea pacientilor, dar si a personalului medical este cea mai importanta, asa ca nu se face rabat de la curatenie. Totul trebuie sa sclipeasca pentru ca noii clienti care trec pragul sa revina de fiecare data cu incredere.