Multi oameni sunt nemultumiti de zambetul lor si acest lucru poate avea un impact mare asupra increderii lor in sine. La clinica stomatologica VelvetDental vin multi pacienti care cauta un zambet, indiferent daca doresc dinti mai albi, sa indrepte dinti nealiniati sau sa umple golurile ramase in urma dintilor lipsa. Fatetele si coroanele dentare sunt doua optiuni populare care pot ajuta oamenii sa-si imbunatateasca zambetul.

Fatetele dentare sunt una dintre cele mai durabile restaurari dentare pentru imbunatatirea aspectului si functiei dintilor, de la lungime, forma, proportie, textura suprafetei sau culoarea si luminozitatea dintilor. Aceste fatete dentare sunt o coaja subtire de portelan foarte puternic, atasat structurii dentare a dintilor frontali. Aplicarea lor este de lunga durata si pot fi reinnoite atunci cand beneficiarul nu mai aste multumit de aspectul lor.

Coroanele sunt o solutie pentru a proteja un dinte deteriorat sau tratat, sau pot fi folosite impreuna cu un implant pentru a inlocui un dinte lipsa. Pentru cele mai bune rezultate, coroanele necesita o anumita cantitate de structura dentara, astfel incat acestea sa poata fi ancorate ferm pe pozitie. In caz contrar, este recomandata extractia radacinii si plasarea unui implant.Pacientii pot alege intre coroane dentare din zirconiu, portelan, ceramica sau semiportelan, iar specialistul ar trebui sa fie un bun sfatuitor in acest caz, astfel incat sa indrume pacientul spre materialul care i se potriveste cel mai bine.

In ceea ce priveste stomatologia cosmetica, ambele optiuni permit dentistilor sa reconstruiasca dintii intr-un mod foarte natural. Acestea pot masca efectiv portiunile decolorate, la fel cum ajuta la indreptarea dintilor minor sau moderat nealiniati.

Coroane dentare din zirconiu – Bucura-te de una dintre inovatiile stomatologiei doar la clinica Velvet Dental Primaverii!

coroane dentare din zirconiu

Aspectul natural al fatetelor si coroanelor dentare permit stomatologilor sa ofere pacientilor zambetul pe care si l-au dorit dintotdeauna. Daca nu sunteti sigur care dintre cele doua variante vi se potriveste, vizitati un specialist pentru a discuta detaliat despre fiecare optiune si procedura in parte sau accesati velvetdental.ro!