Hyundai Veloster. Aceasta masina combina frumosul, sportul cu fiabilitatea si eficienta, avand un motor de 1.6 litri, facut mai degraba pentru economia de combustibil decat pentru viteza. Interiorul la Veloster este la fel de frumos ca si exteriorul, incluzand un sistem stereo compatibil cu iPod-urile, dar si un difuzor bluetooth standard, astfel incat conducatorii sa isi pastreze privirea la drum, decat pe dispozitivele lor. Aspectul cu trei usi (doua pe partea dreapta si una pe partea stanga) o face o masina prietenoasa. Exista si o versiune Turbo, care nu este extraordinar de rapida, insa ar fi o alegera mai buna pentru cei care conduc la drum lung mai mult.

Kia Soul. Aceasta masina a fost preferata de tinerii conducatori inca de cand a aparut, in special datorita pretului foarte mic, a formei sale, dar si datorita reclamelor simpatice. Kia a reproiectat aceasta masina in 2014, insa a mentinut stilul iconic, cu dimensiuni mici si rezultate bune la testele pentru accidente. Pretul de pornire este de aproximativ 16.000 de dolari.

Mitsubishi Mirage. Aceatsa este o alegere rationala nu doar pentru ca este ieftina de cumparat (aproximativ 13.700 de dolari pentru inceput si cu un nivel decent de dotare, inclusiv aer conditionat), insa este si ieftina de condus si are garantie pe 5 ani pentru a acoperi orice probleme neasteptate. Are un motor mic de 3 cilindrii, insa economia de combustibil este remarcabila. Are sapte airbaguri si rezultate surprinzator de buna la testele de accident.

Anvelope Auto – ARA Grup

Anvelope Auto

Pentru toate aceste masini si nu numai, cele mai bune anvelope auto le gasiti la www.anvelopearagrup.ro, alaturi si de servicii de hotel anvelope.