La un moment dat, toata lumea doreste si trebuie sa-si actualizeze sau sa inlocuiasca unele dintre componentele si software-ul computerului pentru a creste viteza si performanta sistemului. Ori de cate ori exista cel mai mic inconvenient in ceea ce priveste sistemele hardware sau software ale unui desktop, se prefera inlocuirea elementelor si nu achizitionarea unui dispozitiv nou.

Este chiar deranjant lucrul pe un dispozitiv care are defectiuni sau nu poate executa anumite sarcini. Fiecare masinarie are o viata limitata, motiv pentru care odata cu trecerea timpului este necesara o actualizare. Mai mult, tehnologia avanseaza continuu, ceea ce duce la noi imbunatatiri si la performante din ce in ce mai mari.

Inainte de a investi in diverse componente, este bine sa faceti un plan care sa cuprinda exact ceea ce doriti sa obtineti, asa ca inainte de a va apuca de cheltuit banii, dezintalati toate software-urile inutile pe care nu le folositi in mod constanta, dar despre care credeti ca incetinesc sistemul, scanati sistemul de toti virusii, programele spyware sau orice fel de malware, optimizati hard disk-ul, mai ales in cazul sistemului de operare Windows!

Una dintre cele mai simple modalitati de a creste performantele este sa adaugati memorie RAM sistemului. In scopuri precum dezvoltarea jocului sau editarea video, cu cat memoria RAM va fi mai mare, cu atat performanta va fi mai buna.

De asemenea, puteti interveni si la nivelul placii grafice. Daca folositi computerul pentru jocuri, atunci acest upgrade ar trebui sa fie primul lucru la care va ganditi atunci cand ceva nu mai functioneaza ca inainte. Actualizarea placii grafice nu va ajuta doar la functionarea optima a jocurilor, dar va oferi, de asemenea, o experienta buna celor ce lucreaza cu software-uri de mare capacitate, cum ar fi Photoshop.

Calculatoare second hand | calculatoare refurbished | calculator-ieftin.ro

calculatoare refurbished

Actualizarea unitatii de stocare serveste a doua scopuri: va salveaza daca utilizati un spatiu de memorie redus si ofera o mai buna performanta a sistemului.

Daca ati ati actualizat tot ce era de actualizat si situatia nu se schimba prea mult, probabil nu ar strica sa va orientati catre achizitia de calculatoare refurbished, second hand sau noi. Puteti gasi calculatoare second hand de buna calitate accesand calculator-ieftin.ro, iar preturile si calitatea va vor uimi, cu siguranta!