Fiecare participa la un moment dat, cel putin o data pe an sau o data in viata la o nunta. Fie ca este vorba despre o cununie civila sau religioasa, tinuta trebuie sa fie formala, machiajul impecabil, coafura moderna, manichiura in ton cu evenimentul. Doamnele si domnisoarele se straduiesc foarte mult sa arate bine la orice eveniment ar merge de aceea apeleaza la servicii de machiaj profesional Bucuresti, tratament par cu botox sau alte servicii profesionale de infrumusetare. Acum doamnele si domnisoarele pot sa se bucure de un aspect impecabil gratie serviciilor complete oferite de specialistii http://freestylebeauty.ro/.

Machiajul de seara – trucuri si sfaturi utile

Machiajul pentru nunta se poate realiza exact la fel ca si machiajul de seara. In functie de tinuta purtata, de culoarea unghiilor, de tematica petrecerii, doamnele si domnisoarele pot cere diferite tipuri de machiaj. Cele care vor sa arate perfect in pozele de nunta, chiar daca nu este vorba de nunta lor, trebuie sa apeleze la servicii profesionale pentru un look corect si impecabil.

Elementul cheie de realizare a machiajului este fardul de obraz, care va da vigoare pielii. Mai mult decat atat, conteaza foarte mult combinatia de culori folosita pentru fardul de pleoape, precum si felul in care este aplicat creionul de contur. Rujul trebuie sa fie in ton cu evenimentul atat pe timp de zi cat si pe timp de seara, fiindca nimeni nu merge la salon de doua ori pentru retusuri si schimbarea machiajului.

Machiajul pentru nunta incepe cu aplicarea unei baze pentru make-up, continua cu aplicarea fondului de ten perfect, pudrei, anticearcanului care va ascunde emotiile prin care a trecut mireasa, nasa sau chiar una din invitate cu o seara inainte. Conteaza foarte mult si blush-ul si fardul de ochi folosit. Un shimmer nu strica, mai ales pentru cele care vor sa straluceasca la petrecerea de dupa ceremonia religioasa, iar rujul trebuie sa fie cat mai rezistent la transfer, fiindca se vor degusta multe feluri de mancare, se va discuta mult si se vor imparti pupici.