Apple versus Dell

Apple, Dell

Apple

Un lucru cu care aproape toata lumea este de acord este faptul ca laptopurile Apple sunt cele mai fiabile. Cand cumperi un MacBook Pro, stii la ce sa te astepti si rareori implica defectiuni sau returnari. Acest lucru se datoreaza filozofiei de design solid a Apple. MacBooks, Airs si Pro sunt in continua dezvoltare, devin mai subtiri si mai puternice, dar stilul de design in ansamblu ramane acelasi.

Cadrul din aluminiu ajuta la reducerea ratei de avarie si defectiune. De fapt, laptop-urile Apple devin din ce in ce mai fiabile deoarece designul devine mai strict. Eliminarea porturilor, de exemplu, nu este o miscare inteligenta – dar scade riscul de rupere al componentelor.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul ca Apple face lucrurile mai mici bine. Tastatura este simpla, placut de utilizat si aproape incomparabila. Durata de viata a bateriei MacBook-urilor este de asemenea ridicata si nu sufera de scaderi sau fluctuatii de performanta. Problemele sunt rare, iar in studiile Consumer Reports, Apple a batut alte noua marci de laptopuri atunci cand a fost vorba de reparatii in primii trei ani de functionare.

Pe de alta parte, MacBook-urile sunt mai scumpe fata de cele mai populare modele. preturile sunt destul de mari pentru cumparatorul mediu de laptopuri. In ciuda pretului ridicat, garantia implicita dureaza doar un an, ca si in cazul altor marci mai accesibile.

Dell

Activitatea Dell, in special in domeniul ultrabook, a adus o noua generatie de laptopuri ultraportabile care functioneaza excelent si care au au configuratii puternice. Daca aveti nevoie de un laptop pentru munca sau scoala si doriti sa dureze cat mai mult timp posibil, laptop-urile Dell sunt o alegere excelenta.

Acest lucru este valabil mai ales la cele mai recente modele XPS, care fac cate putin din toate si o fac oriunde. Dell include cele mai recente rezolutii, conexiuni si software de ecran. Modelul Dell Inspiron 13 7000 2-in-1 a impresionat , imbinand fiabilitatea si aspectul stralucitor, cu hardware-ul intern solid.

Un alt motiv pentru care Dell are note atat de mari pentru fiabilitate este ca suportul pentru clienti Dell este cel mai bun pe care il veti gasi in afara de cel de la Apple. Uneori, factorul cel mai important in fiabilitate nu este calculatorul in sine, ci compania cu care lucrati.