Tot mai multi oameni ajung sa apeleze la firmele care inchiriaza masini atunci cand trebuie sa ajunga la aeroport sau cand propria masina intampina dificultati tehnice si trebuie sa stea in service o perioada indelungata de timp.

Pentru cei obisnuiti sa se deplaseze in confortul propriei masini este destul de greu sa apeleze la mijloacele de transport in comun. Aglomeratia din metrou sau lipsa aerului conditionat din RATB fac calatoriile de-a dreptul insuportabile.

inchirieri masini

WLC Auto – Inchirieri Masini

In astfel de cazuri se apeleaza la firmele de inchirieri masini Bucuresti. Acestea sunt tot mai multe pe piata, iar decizia potentialului client este din ce in ce mai greu de luat. De exemplu, WLC Rent este o firma noua pe piata, dar care se caracterizeaza prin seriozitate si profesionalism, calitati remarcate de la prima intalnire care ii fac pe clienti sa ii recomande cu drag si caldura prietenilor sau cunoscutilor.

Parcul auto cuprinde dintre cele mai variate modele de masini. Pretul acestora creste in functie de model, dar si in functie de dotarile pe care le are sau pe care clientul le solicita ulterior. Masini de oras vs. masini de teren sau masini cu un consum mic vs masini luxoase, orice se poate gasi in oferta celor de la WLC rent cu o simpla accesare la inchirieri-masini.ro.

In functie de preferinte pot fi alese masini diesel care au mai multa putere si care consuma mai putin decat cele pe benzina. In plus, toate masinile beneficiaza de toate reviziile si inspectiile tehnice periodice si sunt predate clientilor in deplina functionalitate.

In cazul oricaror probleme de natura tehnica, probleme care nu tin de client, cei de la sediu se ocupa personal sa evalueze si sa remedieze problema fara niciun cost suplimentar adaugat clientului. Din pacate, astfel de accidente se petrec din cauza rodajului masinii sau din cauza drumurilor tot mai proaste pe care soferii sunt nevoiti sa circule.

Serviciul rent a car Bucuresti se afla si la indemana cetatenilor straini care vin cu treaba in Romania. Prin completarea unui formular online, o masina se poate deplasa pana la aeroport pentru preluarea clientului si transportarea sa catre destinatie. Totul se realizeaza simplu si rapid, iar conditiile sunt la cele mai inalte standard.