Lumina permite perceptia culorilor, dar si influentarea starii de spirit. Numai acest fapt dovedeste modul in care iluminarea este esentiala. Fara indoiala, contrastul umbrelor si al luminii ofera un punct focal superb, tocmai de aceea, merita investit in acest sens. Intai de toate, ar fi util sa stiti cateva informatii despre iluminatul artificial si natural si despre cum pot acestea sa afecteze designul interior.

Iluminatul natural se refera la folosirea luminii solare pentru a scoate in evidenta designul interior folosit. In acest caz, un mare impact il are pozitia camerei si modul in care soarele ajunge in incapere, dar si perioada de timp cat lumina naturala este eficienta. Unii constructori, cum este si Media City, folosesc ferestre mari pentru a profita din plin de lumina naturala, dar si pentru a oferi o vedere spectaculoasa asupra frumusetii imprejurimilor noului ansamblu rezidential Baneasa Sisesti.

Cea mai buna modalitate de a determina culorile potrivite care sa completeze cantitatea de lumina naturala, este aceea de a determina corect pozitia camerei. De exemplu, in camerele in care patrunde o cantitate redusa de lumina solara, adica cele orientate spre nord, este necesara utilizarea culorilor stralucitoare si pline de viata, in timp ce in camerele excesiv de luminoase, culorile reci si neutre ofera un anumit echilibu.

Iluminatul artificial este o utilizare elaborata a becurilor si a altor corpuri de iluminat, fapt care ajuta la influentarea starii de spirit si a atmosferei. Exista multe scheme de iluminare care pot amplifica sau diminua experienta dintr-o anumita camera, insa acestea variaza in functie de preferintele utilizatorilor. In ceea ce priveste blocurile de apartamente noi din Baneasa, schema de iluminare este proiectata cu grija. Iluminatul sau lipsa acestuia, ofera o experienta unica care poate aduce o stare de bine generala, acesta fiind motivul pentru care in cartierul Sisesti se pune mare accent pe acest detaliu.

Ansamblu rezidential Baneasa Sisesti | www.sisesti30.ro

ansamblu rezidential Baneasa Sisesti

Daca sunteti o persoana pentru care detaliile fac diferenta, daca doriti o locuinta ce respecta noile principii de design si daca vreti sa investiti intr-o casa de care sa va bucurati deplin, nu mai stati pe ganduri, ci accesati www.sisesti30.ro si vizualizati planurile apartamentelor disponibile, apoi programati o vizionare la fata locului! Numai asa veti putea lua cea mai buna decizie!