In societatea moderna actuala, din ce in ce mai multi administratori ai proprietatilor imobiliare apeleaza la ajutor specializat pentru administrarea acestora. Din cauza ca nu au timp sa se ocupe de proprietati sau sunt prea departe, proprietarii sunt interesati de servicii de property management de buna calitate. Avand sediul in Bucuresti, compania imobilis.ro ofera servicii de calitate clientilor persoane fizice sau juridice, in concordanta cu interesele celor care doresc sa vanda sau sa inchirieze o proprietate.

Ce presupune administrarea apartamentelor prin Booking si Airbnb

Apartamentele inchiriate in regim hotelier prin cele doua companii pot fi administrate foarte usor gratie serviciilor de administrare apartament. Acest serviciu le este adresat celor ce detin una sau mai multe locuinte si care doresc sa le inchirieze in regim hotelier, insa nu dispun de timpul necesar pentru administrarea acestora, sau locuiesc in alt oras decat in cel in care detin imobilele.

Mai mult decat atat, serviciile se adreseaza si persoanelor ce nu dispun de imobile pe care le inchiriaza, insa doresc sa inceapa un astfel de business. Specialistii Imobilis ajuta acesti clienti sa achizitioneze proprietati si le asigura suport pentru amenajarea acestora si totodata realizeaza fotografii proprietatilor, concepand textele de prezentare pe care le vor publica atat pe Booking, cat si pe Airbnb.

Reprezentare dezvoltatori imobiliari vs. reprezentare proprietari

Un alt serviciu asigurat de reprezentantii acestei companii consta in reprezentarea dezvoltatorilor imobiliari, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov. Specialistii pot consilia aceste persoane inclusiv la stabilirea preturilor, asigurand promovarea eficienta a fiecarui imobil, pentru care se construiesc site-uri si se fac prezentari optime, gratie textelor impecabile. Totodata, acesti experti asigura reprezentarea dezvoltatorilor fata de cumparatorii potentiali, chiar si la vizionari, clientii fiind asistati la momentul semnarii contractelor de vanzare-cumparare.

Prin comparatie, serviciile de reprezentare proprietari de apartamente in Bucuresti constau in evaluarea proprietatii, pregatirea imobilului pentru realizarea de fotografii relevante, descrierea in scris a proprietatii si promovarea acesteia, precum si selectarea clientilor, negocierea pretului si asistarea clientului la finalizarea tranzactiei.

Property management | administrare apartament | imobilis.ro

property management

Fara doar si poate, ambele tipuri de servicii sunt foarte avantajoase, motiv pentru care sunt solicitate de catre persoanele interesate. Specialistii Imobilis.ro se ocupa de administrare de imobile, servicii de reprezentare proprietari si de reprezentare dezvoltatori imobiliari, serviciile fiind intotdeauna prompte si bazate pe respect si profesionalism.