Printre Carti este locul ideal pentru pasionatii lecturii. Doritorii vor regasi aici peste 70.000 de volume, iar stocul este in permanenta actualizat pentru a corespunde necesitatilor tuturor clientilor. Comenzile se pot plasa simplu si rapid, cu doar un click, iar volumele ajung in deplina siguranta.

Anticariatul este locul unde oamenii merg in cautarea unor volume vechi, in cautarea unor titluri obscure sau in cautarea unui pret accesibil. Avantajul unui astfel de loc il reprezinta tocmai varietatea cartilor disponibile. De la romane de dragoste si pana la carti de istorie sau de dezvoltare personala, rafturile sunt mereu pline.

Avantajele achizitiilor de carte din anticariat

De regula, oamenii sunt reticenti in a cumpara dintr-un anticariat de teama aspectului cartii. Echipa de la Printrecarti.ro pune mare accent pe calitate motiv pentru care absolut toate volumele sunt atent verificate inainte de a postate pe site. Cartile nu prezinta urme majore de degradare, nu sunt rupte, patate si nici nu au pagini lipsa ceea ce reprezinta un avantaj in plus.

Cei care nu vor sa arunce bani multi pe carti, pot gasi pe site inclusiv carti la reducere. Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar. Mai mult decat atat, echipa ofera si discounturi avantajoase, in functie de numarul volumelor comandate. Chiar si livrare este gratuita atunci cand suma totala este mai mare 129 lei.

Carti la reducere | Printrecarti.ro

carti la reducere

In cazul in care clientii sunt nemultumiti de calitatea cartilor, acestia au posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile de la data mentionata pe factura. Acesta este un avantaj major oferit de echipa de la Printrecarti.ro.

Pe langa posibilitatea achizitionarii cartilor preferate la preturi extraordinare, clientii pot oferi spre vanzare volumele pe care nu le mai vor. Pretul se calculeaza in functie de starea in care se afla cartile, iar plata se va face intotdeauna pe loc. Cei care detin peste 100 de volume, beneficiaza chiar si de ridicarea acestora direct de la domiciliu. Pentru a acomoda programul aglomerat al clientilor, echipa lucreaza la orice ora si la orice zi din saptamana.