Unii ar putea spune ca cel mai bun lucru care se intampla in vacanta de iarna este, evident, pauza de la realitate, cadouri, timp petrecut cu familia si caldura casei in timp ce afara este frig. Toate cele amintite sunt minunate, dar cea mai buna parte a vacantei de iarna este timpul pentru citit cartile adunate in timpul anului. Iata cateva lecturi care sa va aduca bucurie pe timp de iarna!

Jay Asher in cartea sa ”Lumina iubirii” descrie o familie care isi castiga existenta din cultivarea brazilor de Craciun. Anual, brazii sunt vanduti in alt oras, situatie care favorizeaza traiul in doua lumi diferite. Intr-un an, Sierra, fiica familiei, il cunoaste pe Caleb, un baiat cu o reputatie deloc buna. Ea decide sa il ajute sa-si recapete demnitatea si iertarea familiei sale, insa cu timpul se indragosteste de el.

Bestsellerul scris de Jenny Han ”Tuturor baietilor pe care i-am iubit” este o colectie de scrisori pentru toti cei care au insemnat ceva pentru Lara Jean. In timp ce tanara scrie, isi pune tot sufletul in cuvinte, asta pana in momentul in care scrisorile sunt descoperite, trimise unei edituri si publicate intr-o carte.

Copila de zapada” a lui Eowyn Ivey este povestea tipica a unor batranei izolati de lume care nu au copii si de dorinta si singuratate le vine ideea de a face un copil din zapada. Se bucura, se apropie unul de altul, se destainuie si se distreaza. La un moment dat a aparut o fetita de 10-12 ani odata cu prima zapada, iar Mabel, femeia indurerata ca nu are copii, isi pune toate sperantele ca aceasta fetita va deveni copila ei.

In cartea ”Solstitiul de iarna” scrisa de Rosamunde Pilcher povesteste despre Elfrida Phips care traieste o viata confortabila intr-un mic sat pana intr-o zi, cand fiica si sotia unui bun prieten sunt ucise. Impreuna, Elfrida, Oscar si cativa prieteni de-ai lor se refugiaza intr-o zona a Scotiei care devine cunoscuta pentru oamenii care simt ca nu mai au niciun scop in viata. Aici incep sa se indragosteasca si viata prinde alt contur.

Anticariat din Bucuresti | printrecarti.ro

anticariat din Bucuresti

Umitoare povesti si personaje care merita toata atentia, iar iarna chiar este un moment prielnic pentru a le cunoaste toate tainele. In cazul in care nu le aveti, dar doriti sa le cititi, accesati printrecarti.ro si printre multele carti de citit din stoc, poate le veti gasi si pe acestea. Printre Carti este un anticariat din Bucuresti, loc in care cartile bune au cele mai corecte preturi!