Alegerea pantofilor potriviti poate pune de multe ori in dificultate orice femeie. De la stil si pana la culoare sau toc, toate aceste aspecte trebuie atent analizate inainte de achizitionarea oricarui tip de incaltaminte pentru dama.

Modele in trend

Anul acesta, designerii au pus accent pe pantofii cu toc kitten, dar si pe tocul tip platforma. Aceste modele au revenit in actualitate ceea ce reconfirma faptul ca moda se inspira intotdeauna din trecut.

In categoria sandale pentru dama, un must have il reprezinta sandalele cu barete. Acestea se potrivesc de minune cu o rochie lejera de vara, fiind o alegere inspirata pentru o iesire la masa cu prietenii sau pentru o plimbare in parc. Nici sabotii nu trebuie trecuti cu vederea, acestia fiind extrem de comozi. In plus, pot fi combinati cu lejeritate si intr-o tinuta office, mai ales atunci cand se opteaza pentru nuante neutre cum ar fi bejul sau cremul.

LaFeteCochete.ro este un site dedicat in special femeilor, unde acestea pot gasi o gama variata de produse. Materialele utilizate sunt extraordinare, ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii. Comanda se realizeaza online, iar coletele sunt livrate in maxim 24-48 de ore. Clientii au posibilitatea schimbarii produselor sau a returnarii acestora in cazul in care produsele nu se ridica la nivelul asteptarilor sau pur si simplu nu se potrivesc.

Exista inclusiv o sectiune special dedicata promotiilor ce nu ar trebui ratata. Clientele au parte de o reducere substantiala pentru produse de actualitate, ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Incaltaminte pentru dama | sandale pentru dama | LaFeteCochete.ro

incaltaminte pentru dama

Cele mai indraznete combinatii

Moda se schimba destul de des motiv pentru care doamnele si domnisoarele trebuie sa fie mereu in pas cu trendurile. Daca in trecut, pantofii sport, de exemplu, erau purtati doar intr-un anumit context, in prezent, acestia sunt incorporati in diverse tinute, putand fi asortati inclusiv cu rochiile. Mare atentie insa, conteaza foarte mult modelul adidasilor/tenesilor, precum si croiala rochiei.

Un alta ideea nonconformista ce a prins la public a fost reprezentata de combinarea botinelor cu pantalonii sport. Un astfel de stil neconventional a fost rapid adoptat si de vedetele de peste ocean care au reusit sa scoata din anonimat acest articol vestimentar.