Tot mai multe persoane aleg sa cumpere carti de citit din magazinele online si din anticariate online, deoarece le pot gasi la preturi mult mai mici. Achizitionarea cartilor online aduce, in realitate, mai multe beneficii pentru cititori.

Apeland la anticariatul Printre Carti, fiecare cititor se va bucura de mai multe avantaje care nu trebuie trecute cu vederea.

Carti de citit atent selectionate

In anticariate ajung, de obicei, carti de toate tipurile, in diverse stadii de deteriorare. Inainte de a fi puse pe site pentru vanzare, acestea sunt verificate cu mare atentie de o intreaga echipa si sunt postate doar cartile care au toate paginile intregi, care nu au pagini rupte sau desprinse si care au copertile in stare cat mai buna.

Volumele complete, care au paginile detasate, sunt trecute printr-un intreg proces de reconditionare, astfel incat, la final, sa fie in stare perfecta. Cititorul are garantia ca nu va cumpara carti pe care sa nu le poata citi sau pune in biblioteca.

Preturi avantajoase

Pe site-ul Printrecarti.ro, cartile pot fi gasite la cele mai bune preturi. In comparatie cu pretul din librarie, aici cartile sunt mult mai ieftine, de cele mai multe ori sub jumatate sau chiar mai putin din costul unui produs nou. Pentru ca fiecare volum este atent verificat si pentru ca toate cartile sunt reconditionate atunci cand este necesar, investitia intr-un volum din anticariat este una foarte avantajoasa. In acelasi buget alocat pot fi cumparate mult mai multe carti decat ar fi posibil intr-o librarie.

O varietate de domenii

Anticariatul Printre Carti ofera volume dintr-o varietate de domenii. De la cele de beletristica, structurate pe categorii, si pana la cele religioase si tehnice, fiecare cititor va gasi aici cel putin un volum care sa il intereseze.

Carti rare sau care nu mai sunt pe piata

Studentii si elevii, de cele mai multe ori, precum persoanele care se ocupa de cercetare cauta carti vechi, care nu se mai publica in prezent, care au fost scrise de persoane importante sau de cercetatori cunoscuti. Aceste publicatii pot fi gasite in anticariate, din simplul motiv ca volumele tehnice si stiintifice sunt primele care parasesc biblioteca pentru a ajunge la anticariat.

Carti de citit | anticariat Printre Carti | Printrecarti.ro

carti de citit

Bibliotecile mostenite de la parinti sau bunici contin foarte multe astfel de titluri, iar noii proprietari nu le pastreaza daca nu fac parte din domeniul lor de interes. Daca un roman de aventuri isi mai poate gasi locul pe raftul unui psiholog, o carte despre mecanica fluidelor pas cu pas, mostenita de la bunici, cu siguranta ca nu va avea nicio utilitate, asa ca va fi valorificata prin cedarea sa unui anticariat, chiar daca autorul a fost un profesor universitar cunoscut.