Unii dintre noi pot nega faptul ca un zambet sau dintii frumosi sunt importanti in cultura actuala. Din intalnirea si salutul unui nou client la o prima intalnire, un zambet frumos poate spune multe despre perspectiva unei persoane asupra vietii, precum si despre igiena generala a acesteia. Nimic nu poate fi mai urat decat o gura plina de dinti galbeni, murdari si acest lucru poate fi cauzat de o serie de probleme, de la alimentele puse in gura, la obiceiurile de viata cum ar fi fumatul. Dintii sunt un semn al sanatatii, si al increderii in sine. Exista cateva metode naturale pentru un zambet perfect.

Moduri naturale de albire a dintilor

Otetul de mere

Acest otet are o intreaga serie de beneficii de sanatate, inclusiv albirea dintilor. Sa demonstrat ca este un agent eficient de curatare a gingiilor si poate elimina pete dure de pe dinti si substante colorante cum ar fi cafeaua sau nicotina.

Bicarbonatul e sodiu si apa oxigenata

Se amesteca o cantitate mica de apa oxigenata cu o cantitate mica de bicarbonat de sodiu pentru a face o pasta, dupa care va spalati dintii, ca de obicei, pentru a albi dintii. Apa oxigenata este un agent natural antibacterian, deci functioneaza bine ca un agent de curatare. Bicarbonatul e sodiu are o calitate calda si trebuie pusa destula apa oxigenata pentru a crea pasta perfecta.

Lamaia si cojile de portocale

Aceste alimente sunt bune pentru dieta globala a unei persoane, dar continutul de acid poate sa distruga smaltul din dinti. Ca rezultat, daca utilizati coaja de portocale sau lamaie pentru a va albi dintii, asigurati-va ca ati clatit bine dupa aceea.

Capsunele

Unele vedete, cum ar fi Catherine Zeta-Jones, apeleaza la aceasta metoda de a zrobi 4 sau 5 capsuni, apoi a freca capsuni peste dinti. Unii sustin ca acest lucru functioneaza imediat, dar sa va asigurati ca va clatiti bine dupa!

In concluzie, xista multe modalitati de a albi dintii, dar periajul si folosirea atei dentare in mod regulat, impreuna cu o dieta curata constand din o multime de fructe si legume, poate fi un inceput minunat.