Fara doar si poate, tortul este nelipsit de la orice ocazie. Fie ca se serbeaza o onomastica in familie sau este un eveniment grandios, un dulce este oricand bine-venit. De aceea, una dintre cele mai apreciate cofetarii Bucuresti, cu sediul online pe site-ul eTorturi.ro , ofera persoanelor interesate sansa de a comanda torturi de lux sau simple, pentru evenimente sau reuniuni in familie, dar si dulciuri de casa.

Torturi de lux la preturi rezonabile

cofetarii Bucuresti

In functie de eveniment, de numarul de invitati, de ce fel de persoane vin, se alege si tortul. Daca este o reuniune mai grandioasa, daca este vorba de aniversarea unei firme, daca pur si simplu este un eveniment “cu staif”, atunci torturile trebuie sa fie de lux. Ce inseamna acest lucru? In primul rand sa arate bine si sa aiba un gust foarte bun, fin, cremos.

Torturile de lux sunt realizate din ingrediente de cea mai buna calitate, suta la suta naturale din ciocolata belgiana, crema fina de mascarpone, unt, lichior de cafea, fructe proaspete, fara premix, margarina, inlocuitori sau praf de oua. Se primeste chiar si un certificat de conformitate in acest sens. In laboratorul propriu sunt realizate torturile pe baza de comanda, cu un aspect cu adevarat deosebit, ce emana lux si eleganta, dar si un rafinament aparte. Personalul acestei cofetarii munceste foarte mult pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor clientilor, de aceea torturile trebuie apreciate la adevarata lor valoare.

Torturile de lux sunt putin mai scumpe, insa isi merita fiecare ban. Acestea pot fi folosite si la majorate, aniversarea casatoriei de argint, obtinerea unei prime sau a unui nou contract ori a unui loc de munca mai bun, pot fi comandate si la evenimente corporatiste si nu numai.

Asadar, pentru a comanda rapid si simplu un tort, este suficient ca doritorii sa plaseze o comanda online, sa isi aleaga modelul preferat, sa specifice anumite detalii si preferinte si sa astepte cu nerabdare livrarea prompta si in cele mai bune conditii de calitate si siguranta ale acestuia!