Daca aveti o fetita, pregatirea zilei ei de nastere poate fi floare la ureche in cazul in care alegeti sa faceti o petrecere tematica. Cea mai simpla optiune, care va fi adorata de cea mica este o petrecere de basm. Nu cred ca exista fetita care sa nu isi doreasca sa fie printesa, iar ce ocazie mai buna, daca nu chiar ziua ei.

Pentru inceput, trimiteti invitatii musafirilor sub forma de scrisori regale. La diferite magazine veti gasi stampile de sigiliu si ceara speciala, care vor oferi un efect maxim.

Construiti in casa (sau in gradina, daca aveti) un mic castel in care sa se joace cei mici. Il puteti face din carton sau din lemn. Mica printesa va fi foarte fericita sa isi invite prietenii in palatul ei de “cristal”. Il puteti colora frumos si decora cu diferite lucruri specifice.
Alba ca Zapada este printre povestile preferate ale celor mici. Daca puneti o oglinda mare, ornata cu niste beculete in camera unde are loc petrecerea, cei mici se vor super distra si se vor simti ca in basmul preferat.

tort online bucuresti
Nu uitati sa o imbracati pe fetita intr-o rochie de printesa. O coronita este un accesoriu obligatoriu. Daca va permite bugetul, puteti inchiria costume pentru toti copiii care vor veni la petrecere. Nu toti trebuie sa fie printi si printese. Cu siguranta unii vor dori sa se imbrage in dragon sau soldat. In acest caz, puteti organiza jocuri de rol si crea propria poveste pe care sa o filmati. Va fi o amintire de milioane ce va ramane mereu in memoria copiilor.

De asemenea, comandati un tort online Bucuresti de la www.torturibucuresti.ro. Puteti alege din tot felul de modele de torturi copii Bucuresti, insa daca aveti tematica de basm va recomandam un tort in forma de castel. Totodata, faceti si multe prajituri si cupcakes colorate. Exista forme de fursecuri care va vor ajuta in crearea atmosferei de poveste.

Iar daca afara este cald, ii puteti lasa pe cei mici sa isi duca povestea mai departe in padure, bineinteles, sub atenta supraveghere a adultilor. Parintii se pot imbraca in zane sau in gardieni ai castelului.