Foarte multi oameni care nu isi mai pot salva dintii, aleg sa isi faca extractiile dentare in sector 4, la clinica Elveto Dent. Aleg aceasta clinica stomatologica din sector 4 deoarece ofera servicii de inalta calitate, iar medicii au o experienta vasta in domeniul stomatologic, reusind sa duca la bun sfarsit orice tratament stomatologic.

Problemele dentare pot fi evitate sau chiar depistate din timp daca se fac vizite regulate la medicul stomatolog. Asa ca, atunci cand apar dureri dentare, se recomanda vizita la medic.

In cadrul clinicii Elveto Dent, medicii stomatologi folosesc o aparatura de ultima generatie, asa ce cei care se tem de durere atunci cand urmeaza sa isi faca o extractie dentara se pot linisti in acest sens.

Datorita instrumentelor moderne folosite, pacientii nu vor simti nici cea mai mica durere in timpul interventiei. Dupa ce trece anestezia este normal sa apara mici dureri, insa acestea pot fi ameliorate cu analgezicele prescrie de medicul stomatolog. Pe site-ul clinicii ImplantologieSector4.ro se pot afla mai multe detalii despre preturi, dar si despre celelalte servicii oferite.

Extractiile dentare la clinica Elevto Dent – complet nedureroase

Extractiile dentare sunt proceduri destul de simple. Multi oameni se sperie cand aud de ele. Probabil in trecut au avut experiente neplacute care le-au format aceasta frica. In cadrul clinicii Elveto Dent extractiile dentare nu sunt dureroase. O extractie dentara este necesara in mai multe cazuri. Spre exemplu atunci cand:

Extractii dentare in sector 4 | Clinica stomatologica din sector 4 | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica din sector 4

  • exista infectii dentare care nu pot fi tratate;
  • este nevoie de aparat dentar, iar medicul indica acest lucru;
  • peretii dintelui sunt distrusi foarte mult si nu mai pot fi salvati;
  • dintii sunt fracturati;
  • dintii se misca foarte tare.

Procedura de extractie dentara se va desfasura sub anestezie locala. Dupa extractie, la un interval de 24-48h medicul programeaza pacientul pentru a-i verifica locul si modul de vindecare. Cea mai buna solutie dupa o extractie dentara este bineinteles implantul dentar sau protezele detasabile. Totul depinde de problema fiecarui pacient in parte.