Exista doua mari aspecte tehnologice care vor transforma industria de inchiriere auto in urmatorul deceniu: vehiculele complet electrice si tehnologiile autonome. Aceste doua progrese tehnologice vor determina scaderea preturilor, cresterea numarului de masini si mai mult confort pentru clienti.

Autovehiculele electrice sunt mult mai putin costisitoare decat autovehiculele alimentate de un motor cu combustie interna ce functioneaza pe benzina sau motorina. Se estimeaza ca, pana in 2025, costul de a detine un vehicul complet electric va fi acelasi cu cel al detinerii unuia clasic si va continua sa scada. Acest lucru este important deoarece costul de operare a unui vehicul electric este semnificativ mai mic, poate chiar cu 80% decat costul unei masini traditionale.

In timp ce costul energiei electrice pentru un vehicul electric este de 30%-50% mai mic decat costul combustibilului, acesta este doar varful icebergului. Adevarata economie pentru vehiculele electrice este costul total al operatiunilor, al intretinerii si al deprecierii. Motoarele ce functioneaza cu combustibil au pana la 10000 de componente in miscare. Vehiculele electrice au 20.

Tehnologia de conducere autonoma va avea un impact la fel de mare ca si vehiculele cu motor electric. Calatoria autonoma va transforma experienta clientilor si va elimina costurile traditionale de intretinere a masinii.

Cand toate aceste schimbari vor fi implemenate si in companiile de inchirieri auto, clientii vor plati mai putin pentru servicii mult mai calitative si mai mult decat atat, nu vor mai avea responsabilitatea de a restitui masina cu plinul facut. Viitorul industriei auto pare incredibil de promitator atat pentru consumatori, cat si pentru intreprinzatori. Industria inchirierilor auto nu va disparea, insa va fi foarte diferita in urmatorii ani!

Inchirieri auto in Craiova | craiovarentacar.ro

inchirieri auto in Craiova

Pana la schimbari majore in acest sens, va puteti bucura de serviciile clasice de inchirieri auto oferite de compania We Love Cars. Accesand Craiovarentacar.ro aveti posibilitatea de a beneficia de inchirieri auto in Craiova, la preturi mici si standarde inalte. Indiferent ca aveti nevoie de servicii de rent a car in Aeroportul din Craiova sau doriti sa inchiriati de la sediul din oras, WLC are servicii perfect adaptabile oricarei dorinte a clientilor. Cu un simplu telefon sau chiar prin rezervare online, puteti avea parte de masina de care aveti nevoie!