Dezvoltarea relatiilor cu clientii este o parte cruciala din succesul unei afaceri. In aceasta epoca de automatizare si inovare, grija fata de clienti nu a fost niciodata mai importanta. In orice moment, un client nemultumit isi poate exprima opinia prin intermediul retelelor de socializare, fapt ce afecteaza negativ imaginea afacerii. De aceea este mai important decat oricand ca fiecare client sa aiba parte de o experienta excelenta pentru ca acest lucru poate ajuta la cresterea vanzarilor prin atragerea de noi clienti.

Walt Disney a spus un lucru foarte interesant, valabil atunci si valabil si acum: „Orice ai face, fa-o bine. Fa-o atat de bine incat atunci cand oameni vor vedea ce faci, vor dori sa se intoarca pentru a mai vedea din nou si din nou si vor dori sa aduca pe alti pentru a le arata cat de bine faci ceea ce faci!” Crearea unei culturi orientate spre client este o oportunitate care nu trebuie neglijata. Majoritatea afacerilor esueaza atunci cand vine vorba de realtia cu clientii, insa investitiile mari trebuie sa mearga in aceasta directie!

Clientii multumiti de cum au fost tratati intr-un magazin sau restaurant, vor spune altor persoane despre experienta lor. Deci, aceasta este o modalitate de a influenta in mod semnificativ propria imagine. Pentru a indeplini nevoile clientilor este necesara cunoasterea lor, iar cunoasterea are loc numai dupa o interactiune eficienta.

Pentru a putea avea o interactiune eficienta cu clientii, este important ca locatia sa fie dotata corespunzator din punct de vedere tehnic. Daca echipa de lucru are parte de sprijinul adecvat, atunci atentia poate fi canalizata asupra clientlor. Sprijinul adecvat consta in achizitionarea unui sistem soft retail care sa faciliteze relatia dintre angajati si relatia acestora cu clientii, dar si sa le usureze munca. Acest lucru este posibil deoarece un soft actual poate fi personalizat in functie de specificul magazinului si de nevoile comerciantului.

Case de marcat | AttoSoft Galati

Case de marcat

AttoSoft ofera astfel de softuri, dar si multe alte echipamente moderne necesare unei activitati de vanzare. Printre acestea se numara, cantare electronice, cititoare de coduri de bare, case de marcat in Galati si Bucuresti, dar si consumabile si consultanta de specialitate. Pentru a vizualiza oferta completa, accesati Casedemarcat.eu!