In incercarea de a trai o viata mai economica, multi soferi incep sa intervina in diverse moduri in reparatia masinii. Intr-adevar, cei priceputi scutesc multe cheltuieli, insa exista foarte multe persoane care se apuca de treaba fara sa stie cum sa o termine. Cu toate acestea, detaliile ce tin de partea mecanica a unei masini chiar ar trebui verificate de un specialist. Exista cateva situatii care pot fi remediate fara a apela la un mecanic, insa de cele mai multe ori, in ceea ce priveste problemele serioase, un mecanic bun de la un service auto autorizat este reteta reusitei. Nord Garage a pregatit o lista cu lucruri simple ce pot fi facute acasa, cele complicate de natura tehnica, urmand a le rezolva un mecanic.

Printre cele mai usoare lucruri pe care le puteti face acasa este sa schimbati stergatoarele. Veti avea nevoie de stergatoare noi cam o data la sase luni sau la un an dupa utilizare. A le schimba este o treaba simpla pe care o veti finaliza in mai putin de 15 minute. Tot ce aveti de facut este sa ridicati stergatoarele vechi de pe parbriz, sa le scoateti si sa atasati lamele noi. Daca va uitati bine la ele veti gasi instructiunile de instalare insa vazandu-le sistemul de prindere va veti da seama cum se folosesc si fara sa cititi prea mult.

Veti avea nevoie de un filtru de aer la fiecare 12 luni sau la 20000 km, iar schibarea lui acasa nu va dura mai mult de 10 minute. In primul rand, gasiti filtrul sub capota masinii. E o cutie neagra dreptunghiulara cu cleme metalice pe lateral. Deschideti capacul si verificati cum sa potriveste filtrul in interiorul cutiei, apoi scoateti filtrul vechi si introduceti-l pe cel noi exact in aceeasi pozitie in care a stat cel vechi. Inchideti capacul si apoi clemele si asta e tot.

Cele mai bune oferte la reparatii auto in Bucuresti doar la service-ul auto autorizat Nord Garage

reparatii auto in Bucuresti

Acestea sunt doar doua exemple de interventii pe care le puteti face de unul singur, insa in cazul celor mai complicate, recomandarea este de a apela la un specialist. De exemplu, echipa Nord Garage va sta la dispozitie cu oferte la reparatii auto in Bucuresti despre care puteti afla mai multe accesand www.nordgarage.ro.