Tot mai multi oameni ajung sa aiba probleme cu dantura si sa sufere din cauza pierderii unuia sau mai multor dinti. Este o situatie ingrata care destabilizeaza increderea in sine datorita stirbirii frumusetii fizice.

Frumusetea fizica are un rol foarte important asa ca o dantura curata si fara probleme este visul oricarui om. Zambetul este cartea de vizita a oricarui om, iar lipsa acestuia zguduie increderea oricui in fortele proprii.

Implantologia a avansat enorm de mult in ultimii ani asa ca un implant dentar se realizeaza fara durere fiind o procedura minim invaziva. Este compusa din 3 etape si anume, implantul efectiv pe care se ataseaza un bont, acesta fiind echivalentul pivotului, iar la final se fixeaza coroana cea care ofera aspectul natural al dintelui.

Potrivit www.dentalcrownhealth.ro durata unei astfel de proceduri este legata de complexitatea lucrarii. Undeva intre 3 luni si un an este perioada in care medicul stomatolog poate lucra pentru a readuce zambetul pe chipul pacientului.

Intotdeauna se realizeaza  si o lucrare provizorie care sa mascheze intregul procedeu pana cand totul este gata. Se lucreaza in ritmul stabilit de medic, dar mai ales in ritmul ales de propriul organism, acesta fiind singurul care decide in cat timp se vindeca.

Din pacate un implant nu se poate realiza in cazul femeilor insarcinate, dar si a oamenilor care au diverse probleme de sanatete precum SIDA sau leucemie. Gravitatea bolilor impiedica organismul sa se vindece, dar mai ales sa accepte un corp strain.

De asemenea, nu se poate realiza in cazul copiilor care nu au maxilarul dezvoltat. Dupa 18 ani cresterea oaselor este definitivata ceea ce permite o interventie de genul acesta fara sa ridice mari probleme in momentul realizarii.

Cu o singura cautare implanturi dentare Bucuresti apar cele mai bune clinici specializate in implantologie si nu numai.  Dental Crown Health este una dintre acestea si pune la dispozitia viitorilor clienti celor mai bune servicii si conditii.

Se lucreaza doar cu produse de calitate intr-un mediu steril pentru evitarea imbolnavirii celorlalti pacienti. Nimeni nu isi doreste sa plece cu vreo boala din cauza neglijentei angajatilor. De aceea, produsele de dezinfecatre folosite sunt cele aprobate la nivel european si se folosesc cu regularitate si constinciozitate.