Din ce in ce mai multi parinti observa ca, o data cu trecerea anilor, se strang in biblioteca o multime de carti pentru copii pe care acestia nu le mai citesc o data ajunsi la varsta adolescentei. Cea mai buna decizie pe care o pot lua acesti parinti care nu mai planuiesc sau sunt siguri ca nu mai vine pe lume niciun fratior sau surioara este sa cheme specialistii in achizitii de carti pentru a face o estimare de pret corecta.

Cartile pentru copii sunt la mare cautare in cadrul anticariatelor, de aceea evaluatorii Cumparcarti.ro se vor bucura sa gaseasca familii in care parintii, impreuna cu copiii lor iau decizia de a vinde cartile vechi de care nu mai au nevoie, cartile pe care le citeau inainte de culcare atunci cand acestia erau mici.

Specialistii in achizitii de carti apreciaza foarte mult cartile pentru copii

Din ce in ce mai multi parinti cumpara carti din anticariate pentru copiii lor, fie pentru ca nu isi permit sa investeasca in carti noi, fie pentru ca stiu ca aceasta este doar o etapa a vietii si ca nu le vor citi la nesfarsit povesti inainte de culcare. Cei care apeleaza la serviciile unui anticariat care cumpara carti pentru a vinde volumele pe care copiii lor nu le mai apreciaza stiu faptul ca acestea vor fi poate primele vandute si ca sunt foarte cautate de catre parintii care doresc sa le asigure celor mici mostenirea culturala de care au nevoie.

Achizitii de carti | anticariat care cumpara carti | Cumparcarti.ro

achizitii de carti

Cartile pentru copiii pot fi transformate in carti noi pentru adolescenti, de aventura, din domeniul SF, carti la moda pe care toti adolescentii le au in biblioteca printr-un simplu apel dat evaluatorilor de carti. Acestia vor veni acasa la clienti, vor face o evaluare corecta a cartilor din biblioteca ce sunt oferite spre achizitionare, iar cu banii primiti, copiii isi pot face propriile lor achizitii din librariile online sau din localitatea de resedinta.

Fara doar si poate, cumparatorii de carti vechi care se deplaseaza la domiciliul parintilor ai caror copii au crescut si care decid sa nu arunce cartile din copilarie, nici sa le trimita la tara pentru a fi bagate pe foc sau urcate in pod in cutii, vor face o oferta de pret ce nu poate fi refuzata.