Una din cele mai des solicitate servicii din cadrul salonului este cel de manichiura semipermanenta, cu adresa virtuala la Freestylebeauty.ro. Femeile cauta sa obtina un aspect cat mai natural al unghiilor, dar si sa gaseasca o varianta de oja care sa reziste cat mai mult pe unghii. Pentru cele care nu sunt adeptele unghiilor cu gel, manichiura semipermanenta este varianta ideala! Aspectul este natural, pentru ca se aplica pe unghia naturala, iar culoarea nu se estompeaza si nu se matifiaza in timp.

Ce avantaje aduce clientelor manichiura semipermanenta?

Manichiura semipermanenta este una foarte rezistenta, isi pastreaza luciul si specialistii pot aplica detalii interesante si pot face desene pe unghii, modelele ramanand intacte o perioada lunga de timp. Manichiura semipermanenta are o multime de avantaje fata de manichiura clasica, cu oja normala.

Aceasta poate fi aplicata pe orice forma a unghiei, in orice model si are o multime de nuante. Oja poate dura pana la 4 saptamani si se va dovedi varianta perfecta pentru femeile care prefera sa spele in mod normal vasele, fara manusi, care vor sa isi pastreze unghia naturala intacta si aspectul cat mai natural.

Manichiura semipermanenta nu are foarte multe dezavantaje. Folosirea luminii UV poate fi unul din dezavantaje, insa aceasta este folosita si in cazul unghiilor cu gel. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor ci este o alegere excelenta pentru femeile cu putin timp liber si foarte multa treaba in gospodarie sau pentru femeile care au un loc de munca solicitant pentru maini.

Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

manichiura semipermanenta

Nu in ultimul rand, in cazul manichiurii semipermanente, indepartarea ojei nu creeaza subtierea unghiilor si exfolierea acestora, ci se face extrem de usor si fara efecte adverse. In timp, unghiile devin mai tari si mai protejate impotriva factorilor daunatori. Inainte de a aplica oja semipermanenta specialistii vor aplica o baza bogata in vitamina A cu ajutorul careia unghiile se vor fortifia si vor avea un aspect stralucitor la final.

Oja semipermanenta mai are un beneficiu, si anume acela ca ajuta clientele sa renunte la ticurile nervoase. O data aplicata oja, femeile vor renunta la rosul unghiilor, dar si la indepartarea cuticulelor cu dintii, un obicei nesanatos pentru dinti si deloc estetic pentru unghii. Nu in ultimul rand, manichiura semipermanenta nu costa mult!