Cand vine vorba de instrumente medicale esentiale, nu trebuie lasate deoparte aspiratoarele chirurgicale. In domeniul medical, acestea protejeaza caile respiratorii in timpul procedurilor medicale. Aspiratorul chirurgical potrivit reprezinta o investitie in viata pacientilor. Cei care vor sa achizitioneze acest tip de dispozitiv, trebuie sa ia considerare cateva aspecte importante.

Portabilitatea este esentiala pentru aspiratoarele chirurgicale

Conform legii privind tratamentul medical de urgenta si munca, spitalele trebuie sa fie capabile sa ofere ajutor oricui pe o raza de 250 de metri de curtea acestora. Asta inseamna o ingrijire prompta a unei vicitime care se sufoca, chiar daca nu intra in camera de urgenta. Aspiratoarele chirurgicale permit doctorilor sa mearga la pacientii sai oricand, oferind astfel o ingrijire mai rapida si mai sigura.

Dispozitivele trebuie sa aiba o durata de viata a bateriei indelungata

In anumite situatii de urgenta, este posibil ca pacientul sa aiba nevoie de o aspirare mai mare intr-un timp scurt. Lucrul acesta inseamna ca va fi mai putin timp pentru a reincarca un aspirator cu o baterie slaba, de aceea este important sa se achizitioneze un aspirator cu o durata lunga de viata a bateriei. Un aspirator care se incarca mai rapid ofera mai multa stabilitate si flexibilitate.

Puterea aspiratoarelor chirurgicale este esentiala

Cum este si in cazul nebulizatoarelor, puterea reprezinta un factor foarte important pentru efectuarea interventiei. Un aspirator chirurgical trebuie sa poata furniza o aspiratie de cel putin 300mm/Hg, cu un debit de 30 de litri pe minut. Multe aspiratoare de acest tip promit sa atinga acest prag minim, dar unele incep sa isi piarda puterea imediat ce bateria se uzeaza sau incarcatura slabeste.

Aspiratoare chirurgicale | nebulizatoare | Med-Tehnica.ro

Aspiratoare chirurgicale

In timp ce aspiratia poate salva viata, prea multa aspirare la un nou-nascut poate fi daunator. Aspiratorul chirugical ideal trebuie sa se regleze rapid si usor si sa poata aspira un nou-nascut, un varstnic bolnav si un adult cu pneumonie in doar cateva momente.

Aspiratoare chirurgicale, nebulizatoare si multe alte tipuri de aparatura medicala se pot achizitiona la preturi avantajoase de pe Med-Tehnica.ro, magazine specializat in dispozitive medicale de inalta calitate.