Printre cele mai des achizitionate produse de catre medici, asistente si infirmiere pentru a-si indeplini sarcinile in mod corespunzator, se afla si diferitele modele de saboti medicali. Intrucat acestia isi petrec timpul ore in sir in picioare, trebuie sa fie constienti de rolul fundamental al acestui tip de incaltaminte: asigura confort si libertate de miscare si pastreaza sanatatea picioarelor.

De asemenea, sabotii medicali sunt utilizati si in cadrul altor domenii de specialitate in care normele igienico-sanitare impun. Spre exemplu, cei care lucreaza intr-o unitate de productie alimentara sau intr-un laborator chimic vor avea nevoie de incaltaminte medicala si de halate medicale.

Cum se aleg sabotii medicali de calitate superioara?

Sabotii medicali trebuie sa previna aparitia durerilor la nivelul picioarelor sau coloanei si sa contribuie la simplificarea activitatii la locul de munca. De aceea, trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Este necesar ca aceasta incaltaminte sa aiba talpa ortopedica;
  • Trebuie sa fie perforati, deoarece este nevoie ca aerul sa circule si sa aeriseasca piciorul;
  • Este important ca sabotii medicali sa ofere proprietati antibacteriene;
  • Trebuie sa fie fabricati din piele naturala sau ecologica flexibila si moale;
  • Nu trebuie sa aiba modele sau cusaturi, intrucat acestea pot jena piciorul in timpul purtarii;
  • Marimea trebuie sa fie adecvata si sa dispuna de inchizatori reglabile;
  • Sabotii medicali trebuie sa aiba striatii antiderepante pe talpa.

Saboti medicali | Halate medicale | MediFashion.ro

halate medicale

Beneficiile sabotilor medicali

Acest tip de incaltaminte este ideal pentru persoanele care au nevoie de o corectare a diferitelor defecte mici ale formei piciorului. Personalul medical si auxiliar isi petrece foarte mult timp in picioare, deoarece are de indeplinit o multime de sarcini, motiv pentru care este important ca deplasarea sa se realizeze repede si usor dintr-un loc in altul.

Mai mult, persoanele cu dureri sau diferite probleme la nivelul picioarelor vor putea merge fara dificultate ridicata atunci cand vor purta saboti medicali.

Persoanlul medical poate achizitiona incaltaminte de acest tip de pe magazinul online MediFashion.ro, unde oferta este extrem de variata, iar preturile sunt avantajoase in raport cu calitatea superioara oferita. Clientii nu vor fi dezamagiti, deoarece isi vor putea desfasura activitatea fara probleme.