Ti-ai dorit vreodata sa poti face o poza perfecta? Sa prinzi soarele intr-o poza ce-ti taie respiratia? Sau poate iti doresti sa inveti si sa afli mai multe despre cum poti fi un forograf bun. Cu cateva sfaturi si putina experienta poti deveni fotograful dorit de toata lumea. Asa cum sunt si oamenii din spatele Aeroview, o echipa de profesionisti ce le ofera oamenilor imagini aeriene si fotografie aeriana, imagini spectaculoase, ce te vor lasa fara cuvinte si potrivite oricarui eveniment important din viata fiecaruia.

Pozele de nunta sunt cele mai pretuite amintiri, si sunt trecute de la o generatie la alta, si sunt singura comemorare a orelor si a banilor cheltuiti pentru planificarea acelui moment atat de special, si cel mai important din viata noastra. Alegerea fotografului de nunta este o sarcina extrem de importanta, una din cele mai importante decizii legate de nunta, de aceea trebuie luata cu atentie si mare grija.

Tu sti ce vrei de la un fotograf pentru nunta ta?

fotograf pentru nunta

Decide-te ce stil de fotograf de nunta iti doresti. Cauti o abordare traditionala si clasica a pozelor? Sau preferi poze spontane, in care participantii nu stiu ca sunt fotografiati? Sau poate iti doresti o abordare mai fashion si mai extravaganta. Sau poti alege un fotograf care sa imbine toate aceste caracteristici, impacand astfel toate gusturile. Dupa ce alegi un fotograf decide-te cate poze iti doresti sa fie facute cu ocazia nuntii, consulta-te cu fotograful si afla cate poze iti poate face pentru banii pe care ii oferi. Dar cel mai important inainte de toate acestea este stabilirea unui buget si in functie de asta vei putea alege pachetul cel mai potrivit tie si dorintelor tale.