In ultimii ani, literatura erotica a castigat tot mai mult teren devenind un gen extrem de apreciat de catre cititori. Povestile intense de viata, limbajul usor vulgar si scenele pasionale de sex aprind imaginatia femeilor din lumea intreaga.

O parte dintre cele mai citite si apreciate carti romantico – erotice pot fi comandate direct de pe Printre Carti, un anticariat de carti online la preturi extrem de avantajoase.

Top 3 carti disponibile la anticariat printre carti

50 shades of Gray este fara doar si poate cea mai celebra carte a genului. Este de altfel si primul roman care a reusit sa devina bestseller si sa fie ecranizat. Lumea ascunsa a sado-masochismului este expusa celor mai putini initiati asa cum este si Anastasia.

Din dragoste pentru Christian, aceasta incearca sa ii inteleaga placerile si sa ii descopere demonii din interior. Va reusi oare dragostea sa ii vindece? Volumele pot fi comandate direct de pe site PrintreCarti.ro, livrarea realizandu-se in cel mai scurt timp;

Anticariat de carti online | Reduceri la carti din anticariat | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

Seria Crossfire de Sylvia Day reuseste sa tina cititorul cu sufletul la gura. Tensiunea sexuala, erotismul, pasiunea si gelozia trec dincolo de paginile cartilor si capteaza atentia.

  • La prima vedere, personajul masculin Gideon Cross este intruchiparea masculului alfa, un barbat puternic, frumos si sigur pe el care este gata in orice moment sa obtina tot ce isi doreste. Insa sub aceasta infatisare se ascunde insa un barbat cu traume emotionale, cu demoni si frici pe care incearca sa le depaseasca in cautarea iubirii adevarate;

Aventurile unei sotii cuminti – viata idilica a cuplului Kate si Price Lewis este zdruncinata din temelii atunci cand avionul in care se afla barbatul se prabuseste. Dupa moartea acestuia, Kate nu reuseste sa se repuna pe picioare…iubirea si dorul sunt greu de stavilit…

Cu greu, aceasta accepta sa plece intr-o vacanta care, intr-un final, ii va da viata peste cap. Cine este strainul pe care il intalneste? Va reusi oare Kate sa isi reface viata? Acest roman se afla in categoria de reduceri la cartile din anticariat si poate fi achitionat la jumatate de pret.