Persoanele care au multe volume citite in biblioteca ar trebui sa le inlocuiasca cu altele noi, apeland initial la un anticariat care cumpara carti. Cartile deja citite ocupa spatiu in biblioteca, ce ar putea fi utilizat pentru altele noi.

De altfel, cei ce procedeaza astfel fac investitii inteligente: banii castigati din cartile vandute sunt primiti pe loc, suma ce urmeaza a fi de ajutor pentru recompletarea bibliotecii personale.

Unde pot gasi un anticariat care cumpara carti?

Chiar si anticariatele, la fel ca alte tipuri de afaceri, au migrat in mediul online. Cu un simplu search pe internet, cei interesati pot accesa site-ul Anticariat-carti.com pentru o programare. Ambele parti stabilesc o data programarii, iar specialistii din anticariat se deplaseaza oriunde in Bucuresti si Ilfov pentru evaluari si achizitii.

Cine poate vinde catre un anticariat?

Anticariatul din Bucuresti cumpara carti indiferent persoana, fie fizica sau juridica. Contactarea anticariatului se face simplu si rapid, telefonic, ori prin completarea unui formular online: in acest fel, vanzatorul isi exprima interesul, urmand a fi sunat in cel mai scurt timp.

3 motive pentru care cartile trebuie vandute unui anticariat

Urmatoarele 3 motive ar trebui sa convinga orice persoana ce detine in biblioteca personala un numar considerabil de carti, sa contacteze anticariatul:

Anticariat care cumpara carti | Achizitii carti | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

  • Este o sursa sigura si rapida de bani

Vanzarea cartilor este o sursa sigura si rapida de bani, iar multi se gasesc in situatia in care sa aiba nevoie de un astfel de ajutor. Programarea se face rapid, urmand ca evaluatorii sa se deplaseze gratuit catre domiciliul vanzatorului (ori alta locatie la care se afla volumele). In continuare, banii sunt oferiti pe loc.

  • Spatiu nou castigat in casa

Cartile depozitate inutil ocupa mult spatiu, ce ar putea fi folosit pentru noi volume, ori in alte scopuri. Lichidarea bibliotecii este cea mai buna optiune in acest sens.

  • Cartile recircula

Cei care se ocupa de achizitii carti valorifica mai departe volumele si nu le uita prafuite pe un raft de biblioteca, asa cum se intampla deseori in casele oamenilor. Odata citite, cartile devin obiecte de decor, desi ar trebui sa circule mai departe in mainile celor ce apreciaza cultura.