Intrarea Romaniei in UE a adus si neajunsuri, dar si lucruri bune, iar serviciile de inchirieri auto Bucuresti sunt acum aliniate la standardele europene. Segmentul inchirierilor auto in care activeaza si firma Inchirieri-Masini nu face exceptie de la reglementarile europene cu privire la calitatea serviciilor oferite, iar multe standarde au fost aplicate chiar de la infiintare, pentru a asigura multumirea clientilor la superlativ.

Standardele europene privind serviciile de inchirieri auto Bucuresti

Orientarea catre client si multumirea clientului reprezinta obiectivul principal al companiei de inchirieri auto, motiv pentru care standardele europene in ceea ce priveste aceste servicii sunt intrunite intru totul. In conformitate cu reglementarile europene, este important ca serviciile de inchiriere sa fie facute in timp foarte scurt. Oamenii nu mai au timp sa mai stea ore in sir la coada pentru inchirieri, de aceea acum este posibila inchirierea in mediul online, fara prea multe formalitati si batai de cap. In plus, conteaza foarte mult si accesibilitatea serviciilor de inchirieri masini. Tarifele aplicate la fiecare autoturism oferit spre inchiriere trebuie sa fie la standarde europene, iar distanta parcursa in perioada de inchiriere nu afecteaza tarifele, acestea incluzand si cheltuielile legate de asigurarea RCA, CASCO si Rovinieta.

Reducerile nu sunt obligatorii, dar pot fi negociate preturile standard in functie de perioada de inchiriere sau de alte servicii suplimentare dorite de clienti, pentru ca experienta sa fie una placuta. Predarile si primirile de autoturisme trebuie facute intr-un sistem flexibil, de aceea, pentru a se alinia la standardele europene, reprezentantii companiei sunt disponbili 24/24, 7/7.

Inchirieri auto Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto Bucuresti

Mai mult decat atat, predarea si primirea autoturismului poate fi facuta gratuit in orice locatie, chiar si din aeroport, aceasta masura vizand clientii care se intorc din strainatate sau vin ca si turisti. Nu in ultimul rand, pentru a se alinia la standardele europene, companiile de inchirieri masini ofera modele de autovehicule pentru orice nevoi.

Avand in vedere toate avantajele oferite de compania https://inchirieri-masini.ro, se poate afirma ca serviciile se aliniaza la standardele europene si la asteptarile clientilor. Pe site-ul specializat, persoanele interesate vor gasi informatiile necesare pentru inchirierea oricarui vehicul, fie ca este vorba de o masina SUV, din clasa Economy, sau de modele de masini de lux, de oras sau family cu 7 locuri. Alinierea la standarde europene a serviciilor de inchirieri auto reprezinta un avantaj mare atat pentru reprezentantii companiilor, cat si pentru clientii care decid sa isi inchirieze masini pentru diferite nevoi sau evenimente.